Βergmann Kord: 39 χρόνια στην κορυφή και συνεχίζει…

Βergmann Kord: 39 χρόνια στην κορυφή και συνεχίζει…

Η κορυφαία κλινική μαλλιών σε Ελλάδα και Ευρώπη γιόρτασε τα γενέθλιά της με μεγάλη εορταστική εκδήλωση, παρουσία πλήθους κόσμου

Λίγο πριν την συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας στην ελληνική αγορά, η Bergmann Kord διοργάνωσε την Τετάρτη 16 Μαϊου, στα κεντρικά της γραφεία στην Λεωφ. Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι, εορταστική εκδήλωση για πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, εκπροσώπους του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου και δημοσιογράφους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Bergmann Γερμανίας, Klaus Müller και πολλοί εκ των συνεργατών του, όπως είναι οι Faik Ünüvar, Roland Braumann, Franz Rieswick και Max Rieswick. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη.

Στην εναρκτήρια ομιλία της, η Πρόεδρος του Kord Group, Βασιλική Κορδερά μιλώντας για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord εστίασε στον άμεσο χρόνο απόκρισής της στα ζητούμενα του πελάτη, στην άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία μαζί του, στη συνεργασία με το πλέον εξειδικευμένο και ικανό επιστημονικό προσωπικό, στον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό επιστημονικό εξοπλισμό, καθώς και στις λειτουργικές και υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις της.

Στη συνέχεια, ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, μαζί με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Bergmann Γερμανίας, Klaus Müller παρουσίασαν την εξέλιξη της εταιρείας από το 1979 έως σήμερα και αναφέρθηκαν στα σημεία-σταθμούς στην ιστορία της. Η Bergmann Kord αποτελεί μέλος του Kord Group, στο οποίο ανήκουν ακόμα το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Δερματολογίας Skin Center και το KurlandSpa, που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Ομίλου, στο Χαλάνδρι.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα