ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΑΡΑΚΟΥ

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ και έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Το καλοκαίρι του 2020 ενεπλάκη σε ατύχημα με φουσκωτό με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δάχτυλο του χεριού της.

Έρρικα Πρεζεράκου

Έρρικα Πρεζεράκου: Έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της, Αναστασία - Συγκλονίζει η ανάρτησή της

Η 7χρονη Αναστασία, η οποία έπασχε από μία επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ρίγη συγκίνησης από την ανάρτησή της, όπως και της αδερφής της, Ξένιας.

Η Έρρικα Πρεζεράκου

Έρρικα Πρεζεράκου: "Το χέρι μου ήταν διαλυμένο, είπαν θα το κόψουν από τον ώμο"

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό δαχτύλου της, για τη διαδικασία αποθεραπείας, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά και για τον αγώνα που δίνει η 7χρονη ανιψιά της με τον καρκίνο.

Η Έρρικα Πρεζεράκου

Έρρικα Πρεζεράκου: Το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή, το χέρι της και ο αγώνας της ανιψιάς της

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά για το ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό δαχτύλου της, για τη διαδικασία αποθεραπείας, αλλά και για τον αγώνα που δίνει η 7χρονη ανιψιά της με τον καρκίνο.

Το τσιφτετέλι της Έρρικα Πρεζεράκου

Στην υγειά μας: Η Έρρικα Πρεζεράκου άναψε φωτιές με το τολμηρό τσιφτετέλι της

Ένα αισθησιακό και πολύ ιδιαίτερο τσιφτετέλι χόρεψε η γνωστή αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου, που βρέθηκε καλεσμένη στο αφιέρωμα στον Μίλτο Καρατζιά στην μουσική εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".