Εξαρθρώθηκε σπείρα που "χτυπούσε" ATM στην Αχαΐα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που "χτυπούσε" ATM στην Αχαΐα

Πενταμελή σπείρα, που έδενε με συρματόσκοινο ATM στο Αίγιο και το Διακοπτό και τα τράβαγε με φορτηγό, εξάρθρωσε η αστυνομία

Σπείρα που "χτυπούσε" ATM στο Αίγιο και το Διακοπτό, δένοντας τα με συρματόσκοινο και τραβώντας τα με φορτηγό, εξάρθρωσε η αστυνομία.

Στα χέρια των αρχών έπεσαν πέντε άνδρες, ηλικίας από 23 έως 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ' εξακολούθηση. Τα μέλη της σπείρας πήγαιναν με κλεμμένο φορτηγό σε χώρους, όπου ήταν τοποθετημένα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, τα έδεναν με συρματόσκοινο και προσπαθούσαν να τα αφαιρέσουν, τραβώντας τα με το όχημα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις απόπειρας κλοπής ATM, που είχαν διαπράξει τον προηγούμενο Δεκέμβριο στο Αίγιο και στο Διακοπτό ενώ είχαν διαρρήξει και κατάστημα μεταφορικής εταιρίας, αφαιρώντας εξοπλισμό και συσκευές συνολικής αξίας 86.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

SHARE:

24Media Network