Almito: τα φυσικά ορεκτικά που μαθαίνουν την Ελληνική διατροφική κουλτούρα σε όλο τον κόσμο

Almito: τα φυσικά ορεκτικά που μαθαίνουν την Ελληνική διατροφική κουλτούρα σε όλο τον κόσμο

Όσοι αγαπούν τις αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις αλλά και όσοι επιλέγουν προϊόντα που προέρχονται από τη φύση, βρίσκουν στη σειρά ορεκτικών almito, που δημιουργεί η εταιρεία Almi Foods, τον απόλυτο συνδυασμό νοστιμιάς και ποιότητας.

Φτιαγμένα από αγνά υλικά της ελληνικής γης, γεμίζουν το τραπέζι μας με γνώριμα, παραδοσιακά αρώματα και προσθέτουν επιπλέον γεύση στις συνταγές μας.

Από το 1996, η ΑLMI Foods αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και διαρκώς αναπτυσσόμενες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής και διανομής τροφίμων, διατηρώντας το σύνολο της παραγωγής της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Έχοντας αποκλειστική συνεργασία με περισσότερους από 200 παραγωγούς ανά την Ελλάδα, έχει καταφέρει να αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα στα Βαλκάνια, εξάγοντας σε 29 αγορές, στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα, που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο την ελληνική κουλτούρα και παράδοση.

Παντρεύοντας την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών της ελληνικής γης με γνώση και μεράκι και με την υποστήριξη των Ελλήνων παραγωγών, δημιουργεί συνταγές προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας. Οι γεύσεις almito, όπως τα Μακεδονικά πιπεράκια, τα ψητά μανιτάρια, οι πιπεριές με γέμιση τυριού αλλά και οι πάστες πιπεριάς με τυρί φέτα, μπορούν να συνδυαστούν σε ένα λαχταριστό πλατώ, σε δροσερή σαλάτα αλλά και να απογειώσουν ένα παραδοσιακό πιάτο, όπως μια τάρτα, σπετζοφάι ή ακόμη και το πολύ λατρεμένο mac & cheese.

Τα ορεκτικά almito, με γεύσεις που έχουν τη δύναμη να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, συνοδεύοντας καθημερινές αλλά και πιο ξεχωριστές στιγμές τους, θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Γευστικοί συνδυασμοί, που μπορούν να αναδείξουν τόσο ένα απλό γεύμα όσο και ένα καλό κρασί αλλά και να αναβαθμίσουν τα αρώματα και τις γεύσεις ενός κλασσικού πιάτου, προσφέρουν λαχταριστές εμπειρίες.

Νέα κατηγορία με vegan προϊόντα

Ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες, διεθνείς γευστικές τάσεις, η ALMI Foods επενδύει στη δημιουργία νέων συνταγών, οι οποίες θα προστεθούν στο ήδη διευρυμένο portfolio της. Το επόμενο, άμεσο διάστημα, θα λανσάρει μια νέα κατηγορία προϊόντων, τη vegan σειρά, στοχεύοντας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού, οι οποίες παρουσιάζουν στοιχεία δυναμικής ενίσχυσης του vegan κινήματος τα τελευταία χρόνια.

Τα almito κατακτούν και την Ελληνική αγορά

Έχοντας ήδη δημιουργήσει φανατικούς καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα almito βρίσκονται σήμερα διαθέσιμα στις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες super market στην Ελλάδα. Άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα και την αυθεντικότητα, η ALMI Foods υπόσχεται μια θρεπτικότερη και πιο προσιτή διατροφή με προϊόντα που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση με στόχο να μεταφέρει την απλότητα και τη νοστιμιά της ελληνικής γης σε κάθε ελληνικό τραπέζι.

Facebook: almigreece

Instagram: almito_greece

www.almifoods.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα