ΦΑΓΗΤΟ

Γαστρονομικά νέα και συνταγές.

Γυναίκα τρώει hamburger

Παγκόσμια έκθεση για την διατροφή: "Ότι τρώμε μας σκοτώνει"

ΥΓΕΙΑ

"Η κακή διατροφή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες κινδύνου νοσηρότητας και θνησιμότητας--περισσότερο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, περισσότερο από το κάπνισμα", δήλωσε η Τζέσικα Φάντσο, μια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins και επικεφαλής της έρευνας.

Σοκολάτα

Τρεις σοκολάτες ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

ΦΑΓΗΤΟ

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο φουντούκι και έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Το Junk Food αυξάνει τη συχνότητα του καρκίνου παγκρέατος στους νέους

Το Junk Food αυξάνει τη συχνότητα του καρκίνου παγκρέατος στους νέους

ΥΓΕΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες καθώς πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι ο ρυθμός εμφάνισης του καρκίνου του παγκρέατος έχει αυξηθεί ραγδαία και πλέον 1.000 άτομα ημερησίως να διαγιγνώσκονται ανά τον κόσμο.

Ψωμί χωρίς αλεύρι

Ψωμί χωρίς αλεύρι

Είναι το ψωμί που ονειρεύεται οποίος έχει πρόβλημα με τη γλουτένη ή θέλει να περιορίσει τους υδατάνθρακες στη διατροφή του.

Ζευγάρι ψωνίζει σε σούπερμάρκετ

"Επικίνδυνο" το ένα τέταρτο των προσθέτων τροφίμων στην Ευρώπη

ΦΑΓΗΤΟ

Σύμφωνα με μια συγκέντρωση των αποτελεσμάτων μελετών που δημοσιεύθηκε σήμερα από τον οργανισμό υπεράσπισης των καταναλωτών UFC-Que Choisir, το ένα τέταρτο των πρόσθετων πρέπει να απαγορευτεί - Για ποια προϊόντα χτυπάνε το "καμπανάκι του κινδύνου".

Πέννες αλ αραμπιάτα – Η αυθεντική ιταλική συνταγή

Πέννες αλ αραμπιάτα – Η αυθεντική ιταλική συνταγή

ΦΑΓΗΤΟ

«Πέννες αλ αραμπιάτα». Είναι μια συνταγή απλή, εύκολη, γρήγορη και γευστικότατη. Μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή και ως κύριο πιάτο σε μια βραδιά με φίλους, όταν ο καιρός είναι κρύος και ντεφετάδος, (από το ιταλικό difetto = ελάττωμα).

Το πρώτο event των Wise Food Stories πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10.10 στο Μεταλλουργείο στο Γκάζι

Το πρώτο event των Wise Food Stories πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10.10 στο Μεταλλουργείο στο Γκάζι

ΦΑΓΗΤΟ

Μια σειρά συναντήσεων που δίνουν αφορμές για να ανοίξει η κουβέντα και να δοθούν απαντήσεις για θέματα που αφορούν στο πιο ζωτικό κομμάτι της ζωής μας, το φαγητό και κατ’ επέκταση τις διατροφικές μας συνήθειες και τις διατροφικές αλήθειες.

Σε αυτό το "σουσάδικο" στο Μιλάνο όσο περισσότερους followers έχεις, τόσο πιο πολύ τρως

Σε αυτό το "σουσάδικο" στο Μιλάνο όσο περισσότερους followers έχεις, τόσο πιο πολύ τρως

Η αλυσίδα εστιατορίων στην Ιταλία λανσάρει ένα νέο τρόπο να προμοτάρει τα πιάτα της, αλλά και να φέρει τους πελάτες στο κατάστημά της, καταργώντας τα χρήματα. Ινφλουένσερ όλου του κόσμου, ενωθείτε!

Το Dandelyan ψηφίστηκε ως το καλύτερο μπαρ σε όλο τον κόσμο για το 2018

Τα 50 καλύτερα μπαρ στον κόσμο: Κατέκτησε την πρώτη θέση, αλλά κλείνει

ΦΑΓΗΤΟ

Το Dandelyan με θέα τον ποταμό Τάμεση στην βρετανική πρωτεύουσα τιμήθηκε με την ύψιστη διάκριση στον κόσμο, όμως αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Το μπαρ κατεβάζει ρολά ως το τέλος του χρόνου.

Οσομπούκο με πορτοκάλι

Οσομπούκο με πορτοκάλι

Μια διαφορετική εκδοχή μαγειρέματος του φτηνού και πεντανόστιμου κομματιού κρέατος από το πόδι του μοσχαριού με το κόκκαλο γεμάτο μεδούλι στο κέντρο του.