Κάθε εταιρεία ανεξαρτήτως του μεγέθους, του κλάδου και της δραστηριοποίησής της οφείλει να φροντίζει για τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας για το ανθρώπινο δυναμικό της.
Ο Λάμπρος Βακιάρος, στο νέο του βίντεο στο OneMan, κλείνει τον κύκλο των συνταγών για brunch με μία viral συνταγή για σάντουιτς και μία πεντανόστιμη μηλόπιτα για πρωινό που την ετοιμάζεις από το βράδυ.
Αυτό είναι! Βρήκατε την «απόλυτη» συνταγή. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο επόμενο μαγειρικό σας εγχείρημα . Η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ γίνεται με λεπτομερέστατη λίστα και είστε αποφασισμένοι να διαλέξετε τα υλικά ένα προς ένα.
Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι κλασική αξία. Τι γίνεται αν του προσθέσουμε πραλίνα σοκολάτας, φουντούκια και φρέσκιες φράουλες; Μια νηστίσιμη συνταγή, που αξίζει να δοκιμάσετε!
Όσοι αγαπούν τις αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις αλλά και όσοι επιλέγουν προϊόντα που προέρχονται από τη φύση, βρίσκουν στη σειρά ορεκτικών almito, που δημιουργεί η εταιρεία Almi Foods, τον απόλυτο συνδυασμό νοστιμιάς και ποιότητας.
Στο νέο του βίντεο για το OneMan, o Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για αυγά ποσέ και μία για υπέροχα αυγά scrambled, που εγκαινιάζουν τη σειρά βίντεο με συνταγές για brunch.
Οι ψησταριές έχουν πάρει φωτιά για τη μεγάλη γιορτή της κρεατοφαγίας, ωστόσο το ψήσιμο δεν είναι μία απλή υπόθεση. Θέλει μεράκι και κάποιες βασικές γνώσεις.
Ο «Σπιτικός» Ζωμός Knorr, ο ζωμός που δίνει γεύση από σπίτι σε κάθε πιάτο, υποδέχεται την αγαπημένη chef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, και μαζί σε προσκαλούν στο «Food Roulette», το πιο ανατρεπτικό digital παιχνίδι γεύσεων!
Ένα ανήθικο πείραμα που έγινε μεταπολεμικά στη Σουηδία οδήγησε στο λόγο που τα παιδιά αυτής της χώρας απολαμβάνουν μια από τις καλύτερες στοματικές υγιεινές. Ας δούμε το φαινόμενο lördagsgodis και τα οφέλη του.
Έρευνες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αναδεικνύουν πως ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων τείνουν να μειώνουν τη κατανάλωση κρέατος, υιοθετώντας ένα πιο ευέλικτο διατροφικό σχήμα με βάση τη φυτική διατροφή, χωρίς να αποκλείουν εντελώς το κρέας. Είναι οι λεγόμενοι Flexitarians.
Το ιαπωνικό ουίσκι είναι ένα εξωτικό απόσταγμα που αρέσει ίσως επειδή είναι λιγότερο γλυκό από το μπέρμπον και με όχι τόσο δυνατή γεύση όσο κάποια σκωτσέζικα, επιτυγχάνοντας μια ελκυστική ισορροπία.
Στα Ιμαλάια παρασκευάζουν ένα τυρί που 'αντέχει' για μήνες και χρόνια, εφόσον ζυμωθεί, αποξηρανθεί και αποθηκευτεί σωστά. Λέγεται chhurpi και χρησιμοποιείται και σαν τσίχλα.
Σε έναν τόπο που φημίζεται για τους αμπελώνες του, το ιστορικό κτήμα «Φανταξομέτοχο» της οινοποιίας Μπουτάρη, αυτοσυστήνεται εκ νέου με εξαιρετικά κρασιά και την καινούργια ταυτότητα: “Scalarea Estate”.
Έξι παγωτατζίδικα που ξέρουν από καλό παγωτό, για να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα. Μικρά διαμάντια που μάς περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και να τα γευτούμε.
Μπορεί ένα ταξίδι στην Ισπανία να μοιάζει σχετικά «μακρινό», ωστόσο τα καλύτερα πιάτα της ισπανικής κουζίνας «έρχονται πιο κοντά» με μια βόλτα μέχρι το πλησιέστερο κατάστημα ΑΒ
Η νέα 'τρέλα' στο TikTok είναι τα αυγά με πέστο, τα οποία μπορούμε να φτιάξουμε όλοι. Η κοπέλα που πρότεινε την ιδέα είναι γνωστή πια, ως egg pesto girl.
Το Ελαιοπουλάκι®, το κοτόπουλο εξαιρετικής ποιότητας, απαράμιλλης γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας από ταΚοτόπουλα Αγγελάκης, αποτελεί τη βάση μιας σειράς νόστιμων και υγιεινών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Η ομελέτα χωρίς αβγά είναι last year. Η Σαρακοστή είναι εδώ και ακόμα και αν δεν κάνετε νηστεία, πάλι κάτι τρώτε κάθε μέρα, οπότε γιατί να μη δείτε μια εναλλακτική συνταγή που εμπνεύστηκαν vegans.
Το sold out της φέτας σε όλον τον κόσμο, χάριν ενός trend του Tik Tok έκανε trends διάφορες συνταγές του ελληνικού τυριού. Αυτή που είναι στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων, δεν την τρώμε στη χώρα.
Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι προνύμφες του σκώληκα των αλεύρων (tenebrio molitor) μπορούν να καταναλωθούν χωρίς κίνδυνο.