Σημαντική διάκριση για τη Θεσσαλονίκη καθώς, χάρη στη μπουγάτσα, βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις της λίστας του Taste Atlas, για τα τοπικά εδέσματα. Ποια θέση κατέκτησαν Αθήνα και Ηράκλειο.
Μια σειρά από ανατρεπτικά γαστρονομικά events διοργάνωσε ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο κοινόχρηστο food lounge της αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη.
Στην 7η θέση ανάμεσα στις καλύτερες κουζίνες του κόσμου τοποθετεί το CNN την ελληνική, αφού όπως γράφει, το να ταξιδεύει και να τρώει κανείς στην Ελλάδα είναι σαν να ζει μέσα σε σελίδες γυαλιστερού περιοδικού, αλλά χωρίς την ανάγκη για photoshop.
Μια νόστιμη συνταγή για αρνάκι κλέφτικο που δεν χρειάζεται σούβλα για όσους θέλουν να τηρήσουν τις γευστικές παραδόσεις με έναν εναλλακτικό τρόπο το φετινό Πάσχα.
Ήρθε η εποχή να ακονίσουμε τα μαχαίρια, να προμηθευτούμε το καλύτερο κρέας και ετοιμαστούμε να σπάσουμε τις μύτες μιας ολόκληρης γειτονιάς με τις ψηστικές μας δεξιότητες.
Οδηγίες προς τους καταναλωτές για την αγορά μπακαλιάρου και την αποφυγή απάτης δίνει η ΕΕΚΕ με ανακοίνωσή της. Τι πρέπει να προσέξουμε. Στα 4,98 ευρώ/κιλό ο ξαρμυρισμένος μπακαλιάρος ποιότητας pollock.
Το πρωινό γεύμα 'θέτει' τον τόνο για όλη την υπόλοιπη ημέρα, καθώς μέσω αυτού δίνουμε στο σώμα μας την ενέργεια που χρειάζεται. Τι θα ήταν χρήσιμο να αποφεύγουμε και δη μετά τα 40.
Κανάλι στο YouTube που ασχολείται με ζύμες, κέρδισε την προσοχή εκατομμυρίων χρηστών, με την παρασκευή ενός ψωμιού που δεν χρειάζεται ψήσιμο στο φούρνο.
Συνδεδεμένο με τα μεσημέρια του καλοκαιριού, ειδικά μετά από μία εξόρμηση στη θάλασσα, αυτό το πιάτο είναι ταυτόχρονα εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία του και πολύ νόστιμο.
Αν με ρωτούσαν τι μυρωδιά έχει το ελληνικό καλοκαίρι, θα απαντούσα αδιαπραγμάτευτα ότι έχει τη μυρωδιά και τη γεύση μιας γαριδομακαρονάδας σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με φίλους μετά την παραλία.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζει δυναμικά τον θεσμό των Masterclasses Γαστρονομίας, φιλοξενώντας στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του διακεκριμένους διεθνούς φήμης επαγγελματίες στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική!
Η online παραγγελία supermarket είναι πλέον μέρος της ζωής μας, με όλες τις γνωστές αλυσίδες να ασχολούνται εντατικά, και πολλές καινούριες πλατφόρμες που προσφέρουν αντίστοιχη υπηρεσία.
Κάθε εταιρεία ανεξαρτήτως του μεγέθους, του κλάδου και της δραστηριοποίησής της οφείλει να φροντίζει για τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας για το ανθρώπινο δυναμικό της.
Ο Λάμπρος Βακιάρος, στο νέο του βίντεο στο OneMan, κλείνει τον κύκλο των συνταγών για brunch με μία viral συνταγή για σάντουιτς και μία πεντανόστιμη μηλόπιτα για πρωινό που την ετοιμάζεις από το βράδυ.
Αυτό είναι! Βρήκατε την «απόλυτη» συνταγή. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο επόμενο μαγειρικό σας εγχείρημα . Η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ γίνεται με λεπτομερέστατη λίστα και είστε αποφασισμένοι να διαλέξετε τα υλικά ένα προς ένα.
Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι κλασική αξία. Τι γίνεται αν του προσθέσουμε πραλίνα σοκολάτας, φουντούκια και φρέσκιες φράουλες; Μια νηστίσιμη συνταγή, που αξίζει να δοκιμάσετε!
Όσοι αγαπούν τις αυθεντικές Μεσογειακές γεύσεις αλλά και όσοι επιλέγουν προϊόντα που προέρχονται από τη φύση, βρίσκουν στη σειρά ορεκτικών almito, που δημιουργεί η εταιρεία Almi Foods, τον απόλυτο συνδυασμό νοστιμιάς και ποιότητας.
Στο νέο του βίντεο για το OneMan, o Λάμπρος Βακιάρος παρουσιάζει μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για αυγά ποσέ και μία για υπέροχα αυγά scrambled, που εγκαινιάζουν τη σειρά βίντεο με συνταγές για brunch.