ΦΑΓΗΤΟ

Γαστρονομικά νέα και συνταγές.

Στροφή προς την ελληνική δημιουργική κουζίνα, βλέπει η PROVIL

Στροφή προς την ελληνική δημιουργική κουζίνα, βλέπει η PROVIL

ΦΑΓΗΤΟ

Μεγάλο ενδιαφέρον των επαγγελματιών της εστίασης και της φιλοξενίας για την ελληνική δημιουργική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα διαπίστωσαν τα στελέχη της PROVIL στις συναντήσεις τους μαζί τους, στην Έκθεση HORECA

Παλαιολόγος (HotelBrain): Οι τοπικές γεύσεις και τα εγχώρια προϊόντα είναι "όπλο" στα χέρια μας

Παλαιολόγος (HotelBrain): Οι τοπικές γεύσεις και τα εγχώρια προϊόντα είναι "όπλο" στα χέρια μας

ΦΑΓΗΤΟ

Ο πρόεδος και ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος μιλά στο NEWS24/7 για την σημασία που έχει η γαστρονομία στην ανάδειξη της εμπειρίας που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο

Bartenders και Baristi όλου του κόσμου ενωθείτε, έρχεται το BeFoot Festival

Bartenders και Baristi όλου του κόσμου ενωθείτε, έρχεται το BeFoot Festival

Στο BeFooT Festival θα συναντήσετε στον εκθεσιακό χώρο όλες τις κορυφαίες σχολές και ΙΕΚ για να ενημερωθείτε για τα προγράμματά τους και να λάβετε υποτροφίες αποκλειστικά για τους επισκέπτες του BeFooT.

Ένα Φεστιβάλ – γιορτή στην Τεχνόπολη για όλους τους chefs, bartenders, barista

Ένα Φεστιβάλ – γιορτή στην Τεχνόπολη για όλους τους chefs, bartenders, barista

ΦΑΓΗΤΟ

Οι ανάγκες για εξειδίκευση και επιμόρφωση που δημιουργούνται στον κλάδους του τουρισμού - επισιτισμού φέρνουν το 1ο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ Επιμόρφωσης και κατάρτισης για την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική, το ποτό, το καφέ στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων 26 - 27 Ιανουαρίου.

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών

6Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Ανακαλύψτε τη γεύση της Ελλάδας

ΦΑΓΗΤΟ

Η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ ανανεώνει το ραντεβού της, με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών και με τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας, από τη 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Hangover μετά από γιορτινή έξοδο

Ξεχάστε όσα ξέρατε: Έτσι θα νικήσετε το hangover, χωρίς καφέ

ΥΓΕΙΑ

Την περίοδο των γιορτών τείνουμε να καταναλώνουμε αρκετό αλκοόλ, λόγω των εξόδων, των ρεβεγιόν και των πάρτυ. Πώς θα καταφέρουμε, όμως, την επόμενη μέρα να είμαστε καλά και λειτουργικοί; Μύθοι και αλήθειες και το ισοτονικό-λύση.

Γυναίκα τρώει hamburger

Παγκόσμια έκθεση για την διατροφή: "Ότι τρώμε μας σκοτώνει"

ΥΓΕΙΑ

"Η κακή διατροφή είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες κινδύνου νοσηρότητας και θνησιμότητας--περισσότερο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, περισσότερο από το κάπνισμα", δήλωσε η Τζέσικα Φάντσο, μια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins και επικεφαλής της έρευνας.

Σοκολάτα

Τρεις σοκολάτες ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

ΦΑΓΗΤΟ

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που είναι αλλεργικοί στο φουντούκι και έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Το Junk Food αυξάνει τη συχνότητα του καρκίνου παγκρέατος στους νέους

Το Junk Food αυξάνει τη συχνότητα του καρκίνου παγκρέατος στους νέους

ΥΓΕΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες καθώς πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι ο ρυθμός εμφάνισης του καρκίνου του παγκρέατος έχει αυξηθεί ραγδαία και πλέον 1.000 άτομα ημερησίως να διαγιγνώσκονται ανά τον κόσμο.

Ψωμί χωρίς αλεύρι

Ψωμί χωρίς αλεύρι

Είναι το ψωμί που ονειρεύεται οποίος έχει πρόβλημα με τη γλουτένη ή θέλει να περιορίσει τους υδατάνθρακες στη διατροφή του.

Ζευγάρι ψωνίζει σε σούπερμάρκετ

"Επικίνδυνο" το ένα τέταρτο των προσθέτων τροφίμων στην Ευρώπη

ΦΑΓΗΤΟ

Σύμφωνα με μια συγκέντρωση των αποτελεσμάτων μελετών που δημοσιεύθηκε σήμερα από τον οργανισμό υπεράσπισης των καταναλωτών UFC-Que Choisir, το ένα τέταρτο των πρόσθετων πρέπει να απαγορευτεί - Για ποια προϊόντα χτυπάνε το "καμπανάκι του κινδύνου".

Πέννες αλ αραμπιάτα – Η αυθεντική ιταλική συνταγή

Πέννες αλ αραμπιάτα – Η αυθεντική ιταλική συνταγή

ΦΑΓΗΤΟ

«Πέννες αλ αραμπιάτα». Είναι μια συνταγή απλή, εύκολη, γρήγορη και γευστικότατη. Μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο ή και ως κύριο πιάτο σε μια βραδιά με φίλους, όταν ο καιρός είναι κρύος και ντεφετάδος, (από το ιταλικό difetto = ελάττωμα).

Το πρώτο event των Wise Food Stories πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10.10 στο Μεταλλουργείο στο Γκάζι

Το πρώτο event των Wise Food Stories πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10.10 στο Μεταλλουργείο στο Γκάζι

ΦΑΓΗΤΟ

Μια σειρά συναντήσεων που δίνουν αφορμές για να ανοίξει η κουβέντα και να δοθούν απαντήσεις για θέματα που αφορούν στο πιο ζωτικό κομμάτι της ζωής μας, το φαγητό και κατ’ επέκταση τις διατροφικές μας συνήθειες και τις διατροφικές αλήθειες.