Καφές στο γραφείο: Πρόσφερε στην ομάδα σου τον πιο γευστικό και ποιοτικό καφέ

Διαβάζεται σε 4'
Καφές στο γραφείο: Πρόσφερε στην ομάδα σου τον πιο γευστικό και ποιοτικό καφέ

Κάθε εταιρεία ανεξαρτήτως του μεγέθους, του κλάδου και της δραστηριοποίησής της οφείλει να φροντίζει για τη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Το καλό employ experience είναι ένα από τα μυστικά των επιτυχημένων επιχειρήσεων, που τους δίνει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα συγκριτικά με άλλες εταιρείες, ενισχύει την απόδοση των εργαζομένων και αυξάνει την εργασιακή τους δέσμευση. O λόγος είναι απλός: οι εργαζόμενοι είναι χαρούμενοι και νιώθουν υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τη δουλειά τους και αυτό τους κάνει πιο ενεργούς, θετικούς και τους καλύτερους πρεσβευτές μιας εταιρείας.

Το employ experience αφορά τα πάντα, από τη φύση της εργασίας τους, τις επαγγελματικές σχέσεις που καλλιεργούνται μέχρι το περιβάλλον εργασίας και τους κατάλληλους πόρους που προσφέρονται, από τα τεχνολογικά μέσα μέχρι την παροχή καφέ για όλους. Γιατί ακόμα και ο καφές είναι ανάμεσα στις καθημερινές απολαύσεις, στα “μικροπράγματα” που συμβάλλουν στην ικανοποίηση ενός εργαζομένου και κατ’ επέκταση στην αποτελεσματικότητά του.

Βέβαια, όταν λέμε καφέ δεν εννοούμε οποιονδήποτε καφέ. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να ξεκινάει κανείς την ημέρα του με έναν πραγματικά “δυνατό” καφέ και λέγοντας “δυνατό” δεν εννοούμε απλώς έναν καφέ που θα μας τονώσει. Εννοούμε έναν φρέσκο καφέ υψηλής ποιότητας, που οι εντάσεις, τα αρώματα και οι επιγεύσεις του δημιουργούν μια πραγματικά premium απόλαυση σε κάθε γουλιά. Αναζητήσαμε λοιπόν, έναν καφέ ανώτερης ποιότητας που θα εκτιμηθεί από τους εργαζομένους και θα τους κάνει να νιώσουν πως η εταιρεία τους φροντίζει ακόμα και τα απλά καθημερινά πράγματα.

Εξόπλισε το γραφείο σου με υψηλής ποιότητας καφέδες από το Kudu Offices Supply

Τη δυνατότητα αγοράς μεγάλων ποσοτήτων καφέ υψηλής ποιότητας για εργασιακούς χώρους δίνει πλέον η ελληνική εταιρεία, Kudu Coffee Roasters, η οποία εδώ και χρόνια έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση, στην εισαγωγή και στην παραγωγή υψηλής ποιότητας καφέδων. Η ομάδα της Kudu Coffee Roasters, δημιούργησε το Kudu Offices Supply, με το οποίο δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παραγγέλνουν premium 100% arabica καφέδες, είτε espresso, είτε φίλτρου (σε αλεσμένη μορφή ή κόκκους) και μάλιστα σε προνομιακές τιμές, που δεν ξεπερνούν το κόστος που μπορεί να έδινε μέχρι τώρα μια εταιρεία για να προμηθεύεται καφέ του σούπερ μάρκετ ή το συνολικό κόστος που έχει ένας εργοδότης για να πληρώνει μόνο τους δικούς του delivery καφέδες.

Σε αντίθεση με τους καφέδες που μπορεί να περιμένουν μήνες στα ράφια των σούπερ μάρκετ, όλοι οι καφέδες της Kudu Coffee Roasters είναι φρεσκοκαβουρδισμένοι, κάτι που σημαίνει ότι οι γεύσεις και τα αρώματα των καφέδων θα είναι έντονα και ζωντανά. Από το άνοιγμα μόνο της συσκευασίας θα μυρίσει όλο το γραφείο.

Πέρα όμως, από την καθημερινή ικανοποίηση των εργαζομένων, ένας εξαιρετικός καφές παρασκευασμένος από μία εταιρεία με ιστορία στον τομέα του καφέ, δημιουργεί μια όμορφη εικόνα σε κάθε συνεργάτη ή πελάτη επισκέπτεται το γραφείο. Το σερβίρισμα μιας απολαυστικής κούπας με γοητευτική μυρωδιά είναι ένδειξη καλής φιλοξενίας, που θα εκτιμήσει και ο πιο “δύσκολος” καλεσμένος. Παράλληλα, ένας καλός καφές στο γραφείο -που σίγουρα ξεπερνάει σε γεύση τους καφέδες πολλών καφετεριών- “γλιτώνει” την εταιρεία από το έξοδο της παραγγελίας καφέ από κάποιο μαγαζί κάθε φορά που έρχεται κάποιος επισκέπτης.

Εξόπλισε το γραφείο σου με υψηλής ποιότητας καφέδες από το Kudu Offices Supply

Στο Kudu Offices Supply δίνεται η δυνατότητα να επιλογής ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς καφέδες:
* Brazil: απαλή οξύτητα, σιροπιαστή γλυκύτητα και επίγευση σοκολάτας και ξηρών καρπών.
* Colombia: επίγευση κόκκινων μούρων και δαμάσκηνων, ζουμερή οξύτητα εσπεριδοειδών και παχύρρευστη αίσθηση στο στόμα.
* Ethiopia: έντονη οξύτητα εσπεριδοειδών και βελούδινη υφή.
* Rock Βay Blend: τέλεια ισορροπημένος, γλυκός με απαλή οξύτητα καφές, ενώ η επίγευσή του έχει νότες από μαύρη σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και καραμέλα.

Όλες οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται από 1-3 ημέρες με δωρεάν μεταφορικά, ενώ με κάθε αγορά προσφέρουν ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% για την αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού για το γραφείο.

Εξόπλισε το γραφείο σου με υψηλής ποιότητας καφέδες από το Kudu Offices Supply

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα