Matsuhisa Athens: Το επίκεντρο του γαστρονομικού ενδιαφέροντος και της high-end διασκέδασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Matsuhisa Athens: Το επίκεντρο του γαστρονομικού ενδιαφέροντος και της high-end διασκέδασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αναδεικνύοντας μοναδικά την απαράμιλλη Nobu κουζίνα, το Matsuhisa Athens μας καλωσορίζει και φέτος σε έναν κόσμο εκλεκτών γαστρονομικών εμπειριών στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Μαζί με το πρώτο infinity bar της πόλης, UMI by Matsuhisa Athens, ο «ναός» των fusion ιαπωνικών γεύσεων συνθέτει μία ατμόσφαιρα απολαυστικής πολυτέλειας για το ελληνικό και διεθνές κοινό.

dimitrios poupalos creative photography

Με αγαπημένα signature πιάτα, όπως τα Salmon Karashi Su Miso, Black Cod και Yellowtail Jalapeño, πληθωρικά Omakase Menus, αλλά και νέες προτάσεις, όπως τα New Style O-Toro, Squid Pasta with Sea Urchin, Sea Bream Amapeno και Wagyu Gyoza, ο Executive Chef Τόνι Βρατσάνος, για 11η χρονιά, και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμάς Κουράκος, επανασυστήνουν μία ισορροπημένη εμπειρία γευστικής υπεροχής, όπου ο δημιουργικός πειραματισμός συνδυάζεται άψογα με τις κλασικές αξίες.

© 2018 by dimitrios poupalos

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, με εναρκτήρια χρονιά την περυσινή, το UMI by Matsuhisa Athens, το πρώτο bar με την υπογραφή του Matsuhisa, αναβαθμίζει την εμπειρία της εκλεπτυσμένης διασκέδασης και το lounging με φόντο το ηλιοβασίλεμα, μέσα από μία πλούσια καλοκαιρινή πρόταση απόλαυσης.

Signature cocktails, όπως τα Apple Martini, Cucumber Chill και Matsuhisa Martini, αλλά και τα ολοκαίνουργια Sakura Martini και Κyoto Kiss «αγκαλιάζουν» την καθηλωτική ομορφιά του τοπίου, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές με θέα τη θάλασσα. Παράλληλα, τα UMI Night Sessions εξελίσσονται στα πιο cool DJ parties της πόλης, χάρη στους ατμοσφαιρικούς ήχους τους και τη socializing διάθεση που εμπνέουν στο κοινό.

© 2018 by dimitrios poupalos

Επιπλέον, το Nobu Food Festival ανοίγει για ακόμη μία φορά τις πύλες του, στο Matsuhisa Athens, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Τρίτη 2 Ιουλίου, παρουσία του ίδιου του Nobu San. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να μυηθεί στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του μέσα από τον ξεχωριστό διάλογο που ο πολυβραβευμένος διεθνής chef χτίζει ανάμεσα στην ιαπωνική μαγειρική κουλτούρα και τους λάτρεις της.

Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510, Ε: [email protected]

#MatsuhisaAthens #Astir #AthensRiviera #AstirAthensByTheSea

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα