Νέα Extra Μαρμελάδα από τη Healthy Habits

Νέα Extra Μαρμελάδα από τη Healthy Habits

Από 100% φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ήρθε για να γίνουμε όλοι ΜαρμεLovers!

Μαρμελάδα! Την αγαπήσαμε από παιδιά κι όσο μεγαλώναμε τόσο ανακαλύπταμε τις χρήσεις της. Την είχαμε πάντα κοντά μας στο πρωινό, την προσθέταμε σε υπέροχα γλυκά και τάρτες, τη δοκιμάζαμε πάνω σε γιαούρτι και κάποιες φορές την τρώγαμε με το κουτάλι σαν παιδιά! Κι όλοι λατρέψαμε τη γλυκιά της γεύση, την απαλή υφή και τα μοναδικά αρώματά της.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αρχίσαμε να αποφεύγουμε τις μαρμελάδες καθώς οι σύγχρονες τάσεις της διατροφής έθεσαν περιορισμούς στην κατανάλωση ζάχαρης, για λόγους υγείας αλλά και σωματικής φόρμας.

Μέχρι που ήρθε σήμερα η Healthy Habits με την Extra Μαρμελάδα, μια νέα σειρά μαρμελάδων που είναι μόνο από 100% φρούτα και χυμό φρούτων, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκιά, υπέροχη γεύση, για να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς φαν της αληθινής μαρμελάδας και να τους βάλει στο κίνημα των ΜαρμεLovers από τη Healthy habits!

Οι ΜαρμεLovers είναι ένα νέο κίνημα με μέλη όλους όσοι δοκιμάζουν την πρώτη κουταλιά από Extra Μαρμελάδα και συνειδητοποιούν ότι μπορούν να αγαπούν και να απολαμβάνουν τη μαρμελάδα με όρους νέας εποχής – που σημαίνει χωρίς καμία ενοχή!

Γιατί, η Extra Μαρμελάδα της Healthy Habits παρασκευάζεται μόνο από 100% φρούτα με τη διαδικασία αργού βρασμού σε χαμηλή θερμοκρασία και δένεται με τους χυμούς σταφυλιού και λεμονιού, κρατώντας έτσι τη πλούσια και γλυκιά γεύση των φρούτων. Είναι ιδανική για το πρωινό, για ζαχαροπλαστική, ως σνακ, αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας.

Κι όλα αυτά με την υπογραφή της Healthy Habits, της ελληνικής μάρκας που διαθέτει εκλεκτά προϊόντα με άριστες πρώτες ύλες και υποστηρίζει έναν τρόπο ζωής εστιασμένο στην καλύτερη υγεία και την ευεξία.

Τα προϊόντα της σειράς Extra Μαρμελάδα που βάζει τη μαρμελάδα στη νέα εποχή, κυκλοφορούν στις αγαπημένες γεύσεις φράουλα, βερίκοκο και φρούτα του δάσους.

Και επιπλέον:

  • Είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης

  • Δεν περιέχουν πηκτίνη, συντηρητικά, γλουτένη και τεχνητά αρώματα χρώματα ή άλλες χρωστικές

  • Είναι κατάλληλα για vegan διατροφή

Healthy Habits. Καλύτερες Συνήθειες, Καλύτερη Ζωή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα