Θέλω πιτόγυρο σοκολάτα στην Ελλάδα, ΤΩΡΑ!

Θέλω πιτόγυρο σοκολάτα στην Ελλάδα, ΤΩΡΑ!

Μια πελώρια σούβλα σοκολάτας περιμένει να... τροχιστεί για να γεμίσει μια γλυκιά πίτα. Η βόρεια Ελλάδα το απολαμβάνει ήδη...

Σε μια από τις γνωστές γευστικές περιηγήσεις στο διαδίκτυο πέσαμε πάνω σε μια αποκαλυπτική ανακάλυψη. Κάποιος λαμπρός νους στην Αυστραλία, συνέλαβε την ιδέα να στήσει γυράδικο για φανατικούς της σοκολάτας. Στη θέση του κρέατος, έβαλε μια λαχταριστή στήλη σοκολάτας, η οποία και κόβεται όπως ο γύρος για να γεμίσει ένα εντυπωσιακό γλυκό πιτόγυρο. Τα υπόλοιπα υλικά είναι υπόθεση του πελάτη και του ρητού "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".

Θέλω πιτόγυρο σοκολάτα στην Ελλάδα, ΤΩΡΑ!

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια ιδέα:

Ο Χαρούμενος Λάρι, "Happy Larry", άνοιξε το ιδιότυπο κεμπαμπτσίδικο στο Περθ της Αυστραλίας και φαίνεται πως είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Τα γλυκά τυλιχτά του κέρδισαν τις εντυπώσεις και πλέον, όπως μας ενημερώνει από τη σελίδα του στο facebook, αναζητά μεγαλύτερο χώρο για να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερες γλυκιές δημιουργίες.

Θέλω πιτόγυρο σοκολάτα στην Ελλάδα, ΤΩΡΑ!

Μια γρήγορη αναζήτηση μας διαβεβαίωσε πως τη χρονιά που μας πέρασε, στην εποχή του γλυκού πιτόγυρου πέρασε και το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα η Ουαλία. Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο άρθρο του Business Insider, οι στήλες σοκολάτας παρασκευάζονται από δαιμόνιους Ιταλούς ζαχαροπλάστες στην Πάρμα της Ιταλίας.

Τις απολαυστικές στήλες σοκολάτας έχουν ανακαλύψει όπως είδαμε και στη Θεσσαλονίκη όπου ετοιμάζουν τον γλυκό γύρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θα πάει το αυγό, σύννεφο. Νέα γευστική τρέλα στο Instagram

SHARE:

24Media Network