-->

FUEL PASS

Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με το Fuel Pass. Ανακοινώσεις, οδηγίες, δικαιούχοι του επιδόματος (voucher) καυσίμων

Άδωνις Γεωργιάδης

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν τίθεται ζήτημα για νέο Fuel Pass

Κανένας πανικός στις αγορές αναφορικά με την κατανάλωση και τις τιμές καυσίμων, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Περαιτέρω μείωση των τιμών προέβλεψε το επόμενο διάστημα.

Στιγμιότυπο από λαϊκή αγορά (Αρχείο)

Γεωργαντάς: "Η τιμή στα μήλα δεν δικαιολογείται, θα γίνουν έλεγχοι"

Στις αυξημένες τιμές στα μήλα, αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, προαναγγέλλοντας ελέγχους. Όσα είπε για το καλάθι του νοικοκυριού και το ενδεχόμενο τρίτου Fuel Pass.

Ηλεκτρονική απάτη (φωτό αρχείου)

Τράπεζες: Στο στόχαστρο των e – απατεώνων επιδόματα και εφορία

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, περιστατικά όπου δικαιούχοι επιδομάτων Power Pass ή Fuel Pass δέχονται mail, sms ακόμη και τηλεφωνικές κλήσεις από δήθεν λογιστές, εφοριακούς ή υπαλλήλους διαφόρων οργανισμών, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά για Fuel Pass 3 γιατί "αυτά νοιάζουν τον κόσμο και όχι η ΕΥΠ"

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα επιδότηση καυσίμων, απαξιώνοντας ωστόσο το σκάνδαλο των υποκλοπών που έχει απασχολήσει κορυφαία Μέσα Ενημέρωσης παγκοσμίως.

Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας για ρεύμα: Διπλάσια επιδότηση σε σχέση με πριν ένα μήνα - Χρειάζεται ευρωπαϊκή λύση

Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε για τη συνέχιση των επιδοτήσεων τονίζοντας ότι εάν τυχόν οι τιμές του ηλεκτρικού παραμείνουν υψηλές ή γίνουν υψηλότερες, η οικονομία θα πρέπει να ενισχύσει αναλόγως τους πολίτες.

Power Pass

Power pass: Τα επόμενα βήματα

Για το Power Pass 2 έχουν καταβληθεί τα 250 εκατ. από τα 300 εκατ. ευρώ σύνολο ενώ το όλο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί έως το Σεπτέμβρη.

Βενζίνη

Fuel Pass 3 - Επίδομα θέρμανσης: "Βαρόμετρο" η τιμή φυσικού αερίου

Την κατάθεση συμπληρωματικού προϋπολογισμού για την επικαιροποιημένη πορεία των εσόδων και τον επανασχεδιασμό δαπανών για την επιπλέον στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, προανήγγειλε, μιλώντας στην ΕΡΤ 1, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Πρατήριο καυσίμων

Fuel Pass 2: Άνοιξε η πλατφόρμα για ΑΦΜ που λήγουν σε 4, 5, 6 και 7

Άνοιξε την Τρίτη (02/08) η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 για αιτήσεις όσων έχουν ΑΦΜ σε 4, 5, 6 και 7, αλλά και κατόχους μοτοποδηλάτων. Η υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι τις 29 Αυγούστου. Ποιους μήνες αφορά η επιδότηση.

Fuel Pass 2: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ το δικαιούνται σήμερα, η αίτηση βήμα προς βήμα

Fuel Pass 2: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποια ΑΦΜ το δικαιούνται σήμερα, η αίτηση βήμα προς βήμα

Άνοιξε το πρωί της Δευτέρας (1/8) η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 για αιτήσεις όσων έχουν ΑΦΜ σε 1, 2 και 3. Η υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι τις 29 Αυγούστου. Ποιους μήνες αφορά η επιδότηση.

Χρήματα

Power Pass, Fuel Pass και αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πότε "κληρώνει", πότε πληρώνει;

Με μια σειρά δράσεων, που το επόμενο διάστημα θα “ζεστάνουν” τις τσέπες των καταναλωτών αλλά και την αγορά, όπως π.χ. στην περίπτωση του προγράμματος αντικατάστασης συσκευών, επιχειχειρεί η κυβέρνηση να στηρίξει τα “χειμαζόμενα” εισοδήματα των καταναλωτών.

Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων

Fuel Pass 2: Τα κρυφά σημεία που "κουρεύουν" την επιδότηση - Τι πρέπει να αποφύγετε

Όσοι έχουν ΙΒΑΝ τραπεζών εξωτερικού (ή και ορισμένων ίσως μη συστημικών τραπεζών) που λειτουργούν στην Ελλάδα, δεν μπορούν να εισπράξουν το επίδομα, γιατί η τράπεζα δεν έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση με το Δημόσιο