Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο έρωτας, ο γάμος και τα ψέματα που μας λένε τα περιοδικά

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Ο έρωτας, ο γάμος και τα ψέματα που μας λένε τα περιοδικά

Η Έλενα Ακρίτα στο 18ο Podcast της, σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση, μιλά για τον Άγιο Βαλεντίνο, τα περιοδικά που τσουβαλιάζουν τις σχέσεις και τις κλισέ συμβουλές που πρέπει να αποφεύγετε.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Το Podcast της Έλενας Ακρίτα

Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Ακρίτα, μιλάει για την αλήθεια των σχέσεων, τον έρωτα τον γάμο και τα κλισέ μετα οποία μας δηλητηριάζουν το μυαλό διάφοροι δήθεν ειδικοί.

Τι θα ακούσεις στο 18ο επεισόδιο του Podcast:

Ο άνδρας μου και εγώ τον γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, δεν τον σνομπάρουμε. Θα μου πεις “μεγάλοι άνθρωποι, δεν ντρεπόσαστε”; Καθόλου δεν ντρεπόμαστε.

Σε αυτό το Podcast λέω όλες μου τις αλήθειες

Όταν γνωρίστηκα με τον άνδρα μου, ήμασταν και οι δύο παντρεμένοι και οι τότε γάμοι μας έμοιαζαν με ζόμπι.

Με τον άνδρα μου περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Φτάσαμε στο σημείο να χωρίσουμε και να νομίζουμε ότι ο χωρισμός ήταν οριστικός.

Μην διαβάζετε περιοδικά που σας λένε πώς να διατηρήσετε εναν επιτυχημένο γάμο. Όλα αυτά τσουβαλιάζουν τις σχέσεις των ανθρώπων.

Να είμαστε ο εαυτός μας. Δεν χρειάζετε σαν την υπέροχη κυρία Μέιζελ, να σηκώνεστε τη νύχτα για να βάζετε μέικαπ.

Πρίγκιπες, άσπρα άλογα, άλλα μισά και όλα αυτά δεν υπάρχουν. Μη φάτε τα νιάτα σας για να βρείτε πράγματα τόσο δυσεύρετα όσο και η χαμένη Ατλαντίδα.

Δεν μπορούμε να είμαστε πάντα ερωτευμένοι με τον άνθρωπό μας και δεν μπορούμε να νιώθουμε πάντα ερωτική έλξη.

Ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί, η έλξη μία έρχεται μία φεύγει.

Όποιος σας πει ότι αγαπάει τις ρυτίδες του μην τον πιστεύετε. Κανείς μας δεν τις αγαπάει. Όλοι βράζουμε στο ίδιο ζουμί.

Να μην κρίνετε και να μην κατακρίνετε με τόση ευκολία τον τρόπο που γονείς διαχειρίζονται τον πόνο τους. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει τον σπαραγμό του όπως εκείνος νομίζει.

Οι γυναίκες των δολοφονημένων παιδιών έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για όσους έρχονται να προσθέσουν τον πόνο τους στον δικό τους. Αυτό είναι ένα τεράστιο μεγαλείο ψυχής.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα