Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι δεξιούληδες του Πάσχα, η κυράτσα του ενός ευρώ και η υπέροχη Μαριάννα Τουμασάτου

Έλενα Ακρίτα – The Podcast: Οι δεξιούληδες του Πάσχα, η κυράτσα του ενός ευρώ και η υπέροχη Μαριάννα Τουμασάτου

Η Έλενα Ακρίτα στο 28ο επεισόδιο του Podcast, μιλάει για το γλέντι που έστησαν οι Έλληνες το Πάσχα, τους εργοδότες του τουρισμού, που πλέον συναντούν αντίσταση και την Μαριάννα Τουμασάτου, που σε αντίθεση με άλλους δεν σφυρίζει αδιάφορα για το metoo και τις καταγγελίες για κακοποίηση.

Κάνε εγγραφή στο Podcast της Έλενας Ακρίτα στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Η είσοδος της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των Podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Θα μιλάει για τα πάντα: την πολιτική, την κοινωνία, όσα συμβαίνουν γύρω μας, όσα μας αγχώνουν, μας στεναχωρούν, μας εκνευρίζουν, αλλά και όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, να νιώθουμε ζεστασιά, όσα μας ψυχαγωγούν. Για τα δικαιώματά μας ως πολίτες και για τρόπους και τρικ ώστε να γίνει καλύτερη έστω και λίγο η ζωή μας. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι.

Τι θα ακούσεις στο 28ο επεισόδιο του Podcast:

Μια κυράτσα που το παίζει εργοδότρια, έκανε τη σερβιτόρα της ρόμπα μπροστά σε όλους τους πελάτες, επειδή τόλμησε να βάλει στην τσέπη της φιλοδώρημα του ενός ευρώ.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα, έχουν αρχίσει να μου γίνονται πολύ συμπαθείς, διότι είναι τόσο απενοχοποιημένοι, που πραγματικά λέω “να είστε καλά ρε παιδιά” και το εννοώ.

Κάτι δεξιούληδες της συμφοράς άρχισαν να λένε ότι αφού πεινάει ο κόσμος και δεν έχει λεφτά, πώς μπορούν και πηγαίνουν στα χωριά τους.

Στην υπόθεση του metoo, υπάρχουν ηθοποιοί που ό,τι και αν γίνεται γύρω τους δεν τρέχει τίποτα και δεν παίρνουν θέση σε τίποτα. Η υπέροχη Μαριάννα Τουμασάτου δεν είναι μεταξύ αυτών. Δεν την νοιάζει το κόστος. Μια καταπληκτική ηθοποιός που λέει αυτό που πιστεύει.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Podcast της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα κάθε εβδομάδα αρθρογραφεί και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή άρθρα της στο News 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα