Το άνανδρο νταηλίκι χαστούκισε και τη δημοσιογραφία

Το άνανδρο νταηλίκι χαστούκισε και τη δημοσιογραφία
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛ.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗ Ρ.ΔΟΥΡΟΥ Eurokinissi

Διαβάστε γιατί η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη πλήγωσε και τη δημοσιογραφία

Κατηγορηματικά καταδικάζω τη βία … Και ειδικά όταν αυτή ασκείται από γεροδεμένo άντρα σε γυναίκες. Είναι άνανδρο, άθλιο και οι χαρακτηρισμοί θα μπορούσαν να συνεχιστούν για πολλές αράδες ακόμα.

Στη θέση του “νταή” Ηλία Κασιδιάρη -άσχετα με το πως θα εξελιχθεί δικαστικά αυτή η επίθεση του- σε δύο γυναίκες δύο πράγματα θα έκανα:

Πρώτον, θα υπέβαλα την παραίτηση μου από εκπρόσωπος του κόμματος. Άλλωστε ο κ. Κασιδιάρης μετρήθηκε και αποδείχθηκε λίγος για αυτή τη θέση. Γιατί αν και ο εκπρόσωπος ενός κόμματος στερεύει από επιχειρήματα και επιδίδεται σε μπουνιές για να υποστηρίξει το όποιο δίκιο πιστεύει ότι μπορεί να έχει, πάει να πει ότι δεν είναι ικανός και δεν κάνει. Βέβαια για να παραιτηθεί κάποιος θα πρέπει να έχει ευθιξία και δεν ξέρω αν αυτός ο κύριος έχει…

Και δεύτερον δεν θα έθετα εκ νέου υποψηφιότητα, καθώς τουλάχιστον εγώ θα ντρεπόμουν να δω στη βουλή την Λιάνα Κανέλλη, που επειδή με απείλησε με μια εφημερίδα, εγώ απαντώ με “άπερκατ”, που αν την έβρισκαν “γεμάτα”  θα μπορούσα να της κόψουν την ανάσα.

Ας αφήσουμε λοιπόν τη μία διάσταση του θέματος και ας δούμε και τη δημοσιογραφική του υπόσταση .

Πρώτον όταν έχει τέτοιο πάνελ, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα…

Την ευθύνη την έχει ο οικοδεσπότης. Άρα προετοιμάζεσαι σωστά εκτός αν επιδιώκεις μόνο τα νούμερα τηλεθέασης.

Tα βασικά λάθη που είδα γιατί παρακολούθησα ολόκληρη την εκπομπή είναι τα εξής:

Δεν θέλω να το παίξω κακός αλλά όταν έχεις έναν οξύθυμο καλεσμένο δεν το βάζεις να κάτσει δίπλα σε μια γυναίκα καλεσμένη και ειδικά όταν αυτή είναι η Λιάνα Κανέλλη που είναι γνωστή για τον λεκτικό δυναμισμό και πάθος της, που συχνά τη οδηγούν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις  με τους  άλλους καλεσμένους.

Επίσης τον απομονώνεις, άλλωστε ο οικοδεσπότης καθορίζει τις θέσεις και τον βάζει να κάτσει δίπλα στον παρουσιαστή, ο οποίος αποτελεί ένα φυσικό διαχωριστικό προστασίας για τους καλεσμένους. 

Αν είχε γίνει αυτό  θα είχαμε παραμείνει το πολύ στον εκσφενδονισμό του ποτηριού  με νερού προς την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, το οποίο επίσης είναι καταδικαστέο, αλλά κάτι τέτοιο έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Τέλος δηλώνω ανοικτά ότι διαφωνώ με την ανακοίνωση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ)  ότι θα πρέπει να συνεχίσει να εκπροσωπείται η Χρυσή Αυγή στα τηλεοπτικά πάνελ.

Δεν σνομπάρω ένα κόμμα που το ψήφισαν 440.000 Έλληνες, αλλά αν η Χρυσή Αυγή επιθυμούσε να συνεχίσει να εκπροσωπείται στα πάνελ, θα έπρεπε με την ανακοίνωση της να καταδικάζει τον εκπρόσωπο της και όχι να τον καλύπτει.

Υ.Γ Πολλά μπράβο στη Λιάνα Κανέλλη  που αποδείχθηκε πιο άντρας  της παρέας, καθώς ήταν η μόνη που επιχείρησε να υπερασπιστεί τη συνάδελφό της του ΣΥΡΙΖΑ, που δέχθηκε το ποτήρι με νερό, από τον Ηλία Κασιδιάρη, επιχειρώντας να τον διώξει από το τηλεοπτικό τραπέζι.      

*Ο Φώτης Νάκος είναι αρχισυντάκτης του NEWS247. Έχει εργαστεί στον “Ταχυδρόμο” και στις εφημερίδες “Ελεύθερος” και “Αδέσμευτος Τύπος”, την τηλεόραση της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ και στο ρ/σ City και έχει σπουδάσει “Ελληνικό πολιτισμό” στο ανοικτό πανεπιστήμιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα