Τα ανίκητα κορονοπάρτι

Τα ανίκητα κορονοπάρτι
Υπαίθριο κορονοπάρτι στην Πάτρα video printscreen

Ο Γιάννης Μιχελάκης γράφει για τα κορονοπάρτι και την ανικανότητα της αστυνομίας να αντιμετωπίσει έστω αυτά.

Το να μην μπορεί η αστυνομία να εξαρθρώσει τις μαφίες, άντε να το καταπιώ..! Να μην μπορεί να βρεί τους εκτελεστές που σκοτώνουν μέρα-μεσημέρι σε πολυσύχναστα σημεία, άντε να το φάω και αυτό…

Όμως, το να μην μπορεί να βρεί του οργανωτές των υπαίθριων κορονοπάρτι, τους τύπους που έχουν μετατρέψει τα αυτοκίνητά τους σε… κινούμενα ηχοσυστήματα και εκείνους με τα φορτηγά, που φέρνουν τα ποτά -«μπόμπες» στα κορονοπάρτι -γιατί σίγουρα «μπόμπες θα είναι, εικάζω μάλιστα από την Βουλγαρία- ε, αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα!!!

Άντε και έγινε το πρώτο πάρτι -ας πούμε στο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη- και οι τύποι τους έπιασαν στον ύπνο… Άντε και τη δεύτερη φορά… Όλες τις επόμενες φορές τί έγινε;

Δεν ίδρωσε το αυτί κάποιου υπευθύνου να δοθεί εντολή να βρεθούν αυτοί, που για το κέρδος υπονομεύουν την δημόσια υγεία και τις θυσίες ενός λαού που πέρασε δύο αιματηρές -επί της ουσίας αιματηρές- καραντίνες;

Τα διαβόητα κορονοπάρτι κρατάνε ώρες, ο κόσμος που πηγαίνει σ’ αυτά χιλιάδες, γιατί δεν πάνε οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν; Στο τέλος των εκδηλώσεων για να μην δημιουργηθούν φασαρίες… Να κατασχεθούν τα οχήματα, τα μηχανήματα και όσα ποτά δεν έχουν πουληθεί..!

Και οι υπεύθυνοι να αντιμετωπιστούν με αυστηρότητα!

Όχι με πρόστιμα χάδι! Ούτε με συγκαταβατικότητα! Οι άνθρωποι αυτοί εγκληματούν γιατί η διασπορά του ιού και η μεταφορά του, δεν μπορεί να μην κοστίσει ανθρωπινες ζωές!

Και επειδή, ειδικά στις μικρές κοινωνίες της περιφέρειας, όλοι γνωρίζονται, μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο οι αρχές να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα!

Το γιατί δεν το αντιμετωπίζουν ας το βρει η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Σίγουρα αυτή ξέρει..!

ΥΓ: Αυτά που έγραψα στον πρόλογο, ότι δηλαδή «αντε να καταπιώ» τα περί μαφίας, οικοθέν νοείται ότι ήταν σχήμα λόγου… Με την δημόσια ασφάλεια τίποτα δεν μπορεί να καταπίνεται αμάσητο και με το ζόρι! Όποιος μπορεί… Όποιος δεν μπορεί, σπίτι του! Να έρθει κάποιος άλλος που να μπορεί!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα