Ανασχηματισμός: Η Ελληνική εκδοχή του Game Of Thrones

Ανασχηματισμός: Η Ελληνική εκδοχή του Game Of Thrones

Διαβάστε ένα άρθρο (συμμετοχή στις "Γνώμες" του NEWS 247) για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και το "ντουέτο" που κυβερνά τη χώρα

Σφύζει από δημοκρατικότητα το ντουέτο που μας κυβερνά πιστεύει ο φίλος μου ο Γιώργος, κλείνει την βουλή όποτε θέλει, μειώνει μισθούς/συντάξεις, μας καθησυχάζει μάλιστα ότι ελπίζει πως η μείωση στις επικουρικές θα είναι η τελευταία για φέτος.

Για την Αρετή η ουσία είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι, που κανείς τους δεν έχει λιγότερα από 10 σπίτια και άλλοι έχουν πάνω από 30, έχουν υπογράψει για να πάνε οι συντάξεις σταδιακά στα 360 ευρώ, οι μισθοί να γίνουν ανταγωνιστικοί με την Βουλγαρία και ουσιαστικά να διαλύσουν την Ελληνική κοινωνία που έχει ακόμα μερικές αντοχές χάρις στην βοήθεια όσων συνταξιούχων μπορούν ακόμα, στους νεότερους.

Ο πρόσφατος ανασχηματισμός με την καρατόμηση των υπουργών που είχαν πάρει επώδυνα μέτρα σε βάρος του λαού κάνει την Αλεξάνδρα να πιστεύει ότι ζούμε ένα Ελληνικό Game Of Thrones όπου σταδιακά εξοντώνονται όλοι οι Έλληνες με την βοήθεια νέων πρωταγωνιστών που παίρνουν διάφορα αντιλαϊκά μέτρα και ύστερα αλλάζουν θέσεις.

Αυτά που δεν έγιναν ποτέ στην σύγχρονη Ελληνική ιστορία, θα γίνουν πραγματικότητα δήθεν με ειρηνικό τρόπο και με αποφάσεις επιβεβλημένες στους ανίκανους να αντιδράσουν πολιτικούς μας, οι οποίοι απλά περιμένουν την ευκαιρία να την κοπανήσουν και να παραδώσουν στον επόμενο όπως έγινε του Αγίου πνεύματος.

Είναι αυτοί που δεν δίνουν την λίστα Lagarde στην δημοσιότητα γιατί θέλουν να προστατέψουν τον Μήτσο τον καστανά, την Σούλα την πωλήτρια και όλους αυτούς τους απλούς ανθρώπους που φρόντισαν να βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Μερικοί έχουν διαστρεβλωμένη αντίληψη για την ιστορία και πιστεύουν ότι γράφεται μέσω των δελτίων ειδήσεων των ΜΜΕ.

Ανίκανος όμως να αντιδράσει είναι και ο λαός, σημαντικό κομμάτι του οποίου συνεχίζει να στηρίζει τις κυβερνητικές επιλογές όπως αποδειχθεί στις τελευταίες εκλογές, και αυτό γιατί κάποιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια τους.

Είναι πολύ απλό, άσχετο μεν, αλλά έχει την σημασία του, πήγα χθες να ψωνίσω κατεψυγμένες σουπιές και στα 2 σουπερμάρκετ που είναι κοντά στην γειτονιά μου, η διαφορά τιμών ήταν 70%!, κάποιοι λοιπόν ποντάρουν στο ότι πολλοί δεν έχουν καν αντιληφθεί τι συμβαίνει στην χώρα, αργά ή γρήγορα όμως θα γίνει αντιληπτό από όλους.

Είναι φανερό ότι κάποιοι σπρώχνουν με χίλια τον λαό προς συγκεκριμένους κομματικούς μηχανισμούς, φοβάμαι ότι αυτό δεν είναι τυχαίο, έχουν συγκεκριμένα σχέδια για τα οποία αν υλοποιηθούν, δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον την χώρας που ζούμε.

Συμπέρασμα του ανασχηματισμού για τον Μπάμπη: Ακόμα πιο δεξιά με τον φόβο της Χρυσής Αυγής & κηδεμονία ΠΑΣΟΚ με τον φόβο αποσταθεροποίησης.

* Αυτοί που χάθηκαν στα 27... Κώστας Ζουγρής: Συγγραφέας, μουσικός παραγωγός, συνδημιουργός του site #apotis4stis5, κατέχει μαζί με τον Γιάννη Πετρίδη το παγκόσμιο ρεκόρ της μακροβιότερης καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής Άπό τις 4 στις 5 στο Α΄ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΡΤ.

SHARE:

24Media Network