Να(τ)ζίμερος

Να(τ)ζίμερος

Η απαίτηση για ευγενική αντιμετώπιση δολοφόνων και η προτομή που θα ενοχλεί πάντα τους εγχώριους νεοναζί

Οι αναγνώστες του διαδικτύου, είναι εξοικειωμένοι με το φαινόμενο του σχολιαστή “δεν είμαι ναζί, αλλά…”.

Μετά το “αλλά”, συνήθως ακολουθεί το γιατί ο “δεν είμαι ναζί, αλλά…”, είναι υποστηρικτής των ναζί ή δεν βρίσκει κάτι λάθος στις πρακτικές τους.

Ο πολιτευτής Θάνος Τζήμερος, ο οποίος συστήθηκε κάποτε ως το “νέο” με στόχο μια “πολιτική χωρίς πολιτικούς” (καθόλου ναζιστική οπτική) και πρότεινε ειδικές οικονομικές ζώνες με μισθούς πείνας (καθόλου ναζιστική πρόταση), ενοχλήθηκε, επειδή η μητέρα του Παύλου Φύσσα, ξεσπά στο δικαστήριο και δεν τηρεί τους κανόνες του Ζαμπούνη απέναντι σε έναν ναζιστή, που σκότωσε το παιδί της.

Απορεί ο πολιτευτής, γιατί στήθηκε άγαλμα για τον Παύλο Φύσσα, χωρίς να έχει πρόβλημα να επιτεθεί ψευδόμενος σε έναν νεκρό και μη θέλοντας φυσικά να κατανοήσει ότι το άγαλμα στήθηκε για να μας υπενθυμίζει ότι στη χώρα δρουν ναζί και δολοφονούν.

Μετέφρασε το Killah P ως “δολοφόνος”, χωρίς να μεταφράσει το “Past”. Το “δολοφόνος”, τον εξυπηρετούσε καλύτερα από το “δολοφόνος του παρελθόντος”.  Λόγω των στίχων του μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά τον πολιτευτή “ο Φύσσας ήταν ίδιος με τους δολοφόνους του, με τη διαφορά ότι αυτοί κρατούσαν μαχαίρι”. Μια μικρή διαφορά. Ο Φύσσας στο χώμα και ο Ρουπακιάς χαμογελαστός. “Λεπτομέρειες”, κατά τον πολιτευτή Τζήμερο.

Δεν θα κρίνουμε τις γνώσεις του Τζήμερου για τη ραπ μουσική, αν και με τη λογική του θα έπρεπε να δολοφονηθεί το 99% των ράπερ του πλανήτη, κάτι που σίγουρα δεν θα τον ενοχλούσε, αρκεί οι μανάδες των θυμάτων να φέρονταν με αγάπη στους δολοφόνους των παιδιών τους.

Ο Τζήμερος, “δεν είναι ναζί” αλλά, εξισώνει με ευκολία θύματα και θύτες. Δεν είναι ναζί, αλλά προσβάλλει τη μάνα ενός νεκρού, χωρίς καμία αναφορά στις ύβρεις από την άλλη πλευρά στο δικαστήριο.

“Δεν είναι ναζί”, αλλά λέει σκοπίμως ψέματα για τον Παύλο Φύσσα και επιχειρεί να τον παρουσιάσει ως όμοιο φονιάδων και ναζιστών, παρά το ότι είναι θύμα τους.

“Δεν είναι ναζί” αλλά τον ενοχλεί η προτομή του Παύλου Φύσσα, δηλαδή ενός θύματος των ναζί στην Ελλάδα.

“Δεν είναι ναζί” αλλά, τον ενοχλεί που δεν αντιμετωπίζονται οι ναζί με το “σεις και με το σας” από τη μητέρα του Φύσσα. Σαν να μιλάς δηλαδή με έμπορο ναρκωτικών και να αναλύετε τα βάσανα της διανομής, ποιοι είναι κακοπληρωτές και τι περιμένεις το επόμενο τρίμηνο από την επιχείρηση. Πάνω απ’ όλα η ευγένεια.

Ο Τζήμερος “δεν είναι ναζί, αλλά…” και μετά ακολουθούν όλα τα παραπάνω.

Και εντάξει, ο Τζήμερος “δεν είναι ναζί αλλά…”. Αυτοί οι στρατοί των δήθεν σκεπτόμενων ευρωπαϊστών, που ηδονίζονται με τις οικονομικές ζώνες και την τζημέρια προσέγγιση της πολιτικής, ντρέπονται καθόλου όταν ακούν το είδωλό τους να επιτίθεται σε μια μητέρα, που έχασε το παιδί της και να υπερασπίζεται αμετανόητους φονιάδες και ναζιστές;

*Ο Μάνος Χωριανόπουλος, είναι Διευθυντής Σύνταξης του NEWS 247

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα