Εκλογικοί προβληματισμοί (Βουλευτικές 2012) 3ο μέρος

default image

Διαβάστε για τα tv realities των εκλογών της 6ης Μαΐου

TV και realities

Ο χρόνος περνάει, η Κυριακή της κάλπης απέχει 7 μέρες, τα κόμματα βρίσκονται σε πλήρη παροξυσμό και εμείς θεατές, μιας φτηνής αλλά και κακόγουστης επιθεώρησης.

TV realities, και πως χωράνε στην προεκλογική περίοδο; και όμως χωράνε.

Reality μαγειρικής,

Ο κ. Τσίπρας δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι να συνομιλήσει με την Χρυσή Αυγή γιατί δεν μπορεί να ανταλλάξει συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους, η Χρυσή Αυγή ανταπαντά ότι θα κάνει τον κ. Τσίπρα και τον κ. Γλέζο με τα κρεμμυδάκια.

TV και Ποδόσφαιρο εθνικό μας σπορ.

Εδώ έχουμε την κ. Παπαρήγα, η οποία σχολιάζει και συγκρίνει την τακτική της Μπάγερν με του ΚΚΕ.

“Η Μπάγερν είχε τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση στο ξένο γήπεδο”…( από συνέντευξη της στο Σκάϊ ).

Έχουμε και τα bains mixtes Τσίπρακαμένο η Καμένοτσίπρα

Εμείς, πεισματικά κολλημένοι, στην θεά μας, την TV, παρακολουθούμε ότι μας σερβίρουν και αντί να βγούμε έξω να περπατήσουμε, να συνειδητοποιήσουμε ότι ζούμε σε μια ωραία χώρα, που οι πολιτικοί που μέχρι τώρα έχουμε, την ρήμαξαν και πρέπει τους στείλουμε σπίτια τους, πέφτουμε στην παγίδα που τόσο έντεχνα μας στήνουν, με τους εκφοβισμούς που πετάνε μέσω TV, ευρώ/ δραχμή, μέσα/έξω από την Ευρώπη, κλπ.

Για να μας πείσουν, άρχισαν να χρησιμοποιούν τις θέσεις των άλλων, των μικρών κομμάτων, περί άρσης της βουλευτικής ασυλίας, ότι, βουλευτής θα γίνεται, μόνο όποιος έχει εργαστεί και μπορεί να το αποδείξει, θέλετε συνέχεια;

Το Πασόκ/ΝΔ θα κατεβάσουν την φορολογία για να βοηθήσουν την ανάπτυξη ……….και τόσα χρόνια πριν από το μνημόνιο τι έκαναν;

Η δύναμη που έχουμε είναι ένα χαρτί που λέγεται ψηφοδέλτιο και θα το χρησιμοποιήσουμε στις 6 Μαΐου, πάρτε λοιπόν μια βαθιά αναπνοή, καθαρίστε το μυαλό σας από τα σκουπίδια, ενημερωθείτε μόνοι σας και ψηφίστε.

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

* Η Ζωή Καραπαναγιώτη σπούδασε Διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ζωγραφική. Επί 13 χρόνια ήταν επικεφαλής του εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ΛΥ-ΚΑΒΗΤΤΟΣ» με έντονη δράση στα κοινά με την τοπική αυτοδιοί-κηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα