Αρεόπολη: Η “πέτρινη καρδιά” της Μάνης που μας ταξιδεύει στον χρόνο

Αρεόπολη: Η “πέτρινη καρδιά” της Μάνης που μας ταξιδεύει στον χρόνο
Αρεόπολη: Η "πέτρινη καρδιά" της Μάνης Youtube / @Up Stories

Η Αρεόπολη αποτελεί μια όμορφη γωνιά της πατρίδας μας. Το Up Stories μοιράζεται εικόνες από το "πέτρινο στολίδι" στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη Μανιάτικη καρδιά.

Η ομάδα Up Stories παρουσιάζει ένα βίντεο από μια εκπληκτικά όμορφη γωνιά της πατρίδας μας, την Αρεόπολη, την πρωτεύουσα της Μάνης.

Πρόκειται για ένα “πέτρινο στολίδι” στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη και ξεχωριστή Μανιάτικη καρδιά. Εκπληκτικά σοκάκια, μαγευτικές αυλές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και παρθένες παραλίες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που ο επισκέπτης δεν θέλει να αποχωριστεί.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, για τους λάτρεις των γεύσεων η μανιατικη κουζίνα αποζημιώνει και με το παραπάνω τους επισκέπτες με τα αγνά και ξεχωριστά υλικά της περιοχής και το μοναδικό τοπικό υπέροχο ελαιόλαδο που είναι και το σήμα κατατεθέν της.

Πολύ κοντά στην Αρεόπολη βρίσκονται το πανέμορφο Λιμένι, το Οίτυλο, ο εκπληκτικός Γερολιμένας καθώς και ένα από τα ομορφότερα σπήλαια του κόσμου το περίφημο Σπήλαιο Διρού.

Στην Αρεόπολη πολύ απλά θα ταξιδέψετε στον χρόνο και οι εικόνες που θα συναντήσετε θα μείνουν για πάντα βαθιά χαραγμένες μέσα σας.

Δείτε το drone βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα