Δρέσδη: Συναυλία της φιλαρμονικής από ταράτσα

Δρέσδη: Συναυλία της φιλαρμονικής από ταράτσα
glomex

Πάνω από 30 μουσικοί βρέθηκαν σε ταράτσες της Δρέσδης και παραχώρησαν συναυλία για τους περαστικούς που παρακολουθούν εκστασιασμένοι.

Η πανδημία έχει διαφοροποιήσει το πεδίο της ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης, η ανθρώπινη ευρηματικότητα ωστόσο παραμένει κραταιή, βρίσκοντας διαρκώς λύσεις ώστε να μην εκλείψουν από την καθημερινότητά μας. Ευφάνταστες ιδέες όπως αυτή της φιλαρμονικής ορχήστρας στη Δρέσδη έρχονται για το επιβεβαιώσουν και να χαρίσουν στον κόσμο ευχάριστες μουσικές στιγμές, με την όποια τους ιδιαιτερότητα.

Πάνω από 30 μουσικοί, βρέθηκαν σε ταράτσες, παίζοντας αλπικό κέρας, τρομπέτα και τούμπα, ενώ κάποιοι άλλοι προτίμησαν πιο σύγχρονα όργανα, όπως τύμπανα. “Είναι πολύ ωραίο να φέρνεις αυτά τα όργανα σε σημείο που δεν συνηθίσεις να βλέπεις. Είναι κάπως περίεργο στην αρχή, αλλά είναι εντυπωσιακό”, είπε ένας από τους μουσικούς.

Αρκετός κόσμος έμεινε καθηλωμένος στους δρόμους βλέποντας και ακούγοντας τους μουσικούς στις οροφές των κτιρίων, ενώ άλλοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να βιντεοσκοπήσουν τη συναυλία, η οποία κράτησε πάνω από μία ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα