“For Katerina”: Τρέχει 573 χιλιόμετρα για να τιμήσει τη μνήμη της συζύγου του

“For Katerina”: Τρέχει 573 χιλιόμετρα για να τιμήσει τη μνήμη της συζύγου του

Ένας μαραθώνιος με μηνύματα ζωής και ελπίδας για να τιμήσει τη μνήμη της συζύγου του που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Ο δρομέας Αλέξανδρος Γεωργίου ολοκληρώνει μία διαδρομή των 573 χιλιομέτρων, 175 ωρών, 8 ημερών και 9 πόλεων.

Κοντά στον τερματισμό μίας διαδρομής 573 χιλιομέτρων και μίας συγκλονιστικής πρωτοβουλίας συμβολισμών, μηνυμάτων και συγκινήσεων βρίσκεται ο Αλέξανδρος Γεωργίου, δρομέας υπεραποστάσεων που αποφάσισε να δώσει έναν ξεχωριστό αγώνα με ένα επίσης ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό σκοπό.

Ξεκινώντας από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης με προορισμό την Κερατέα Αττικής, συνοδευόμενους από μερικούς ακόμη δρομείς, έθεσε ως στόχο να καλύψει μία απόσταση 573 χιλιομέτρων, σε μία διαδρομή που ακολουθεί την πορεία της ζωής της Κατερίνας, της συζύγου του που έχασε πέρυσι τη μάχη με τον καρκίνο. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της και παράλληλα να στείλει μήνυμα ελπίδας στον κόσμο, έμπρακτη στήριξη στους συγγενείς όσων μάχονται τη νόσο αλλά και να επιστήσει την προσοχή όλων για πρόληψη που μπορεί να σώσει ζωές.

Ο Αλέξανδρος Γεωργίου βρίσκεται ήδη κοντά στο σημείο τερματισμού έχοντας τρέξει πάνω από 174 ώρες για οκτώ μέρες και περάσει από εννέα πόλεις. Την πορεία της διαδρομής που καλύπτει μπορείτε να την παρακολουθείτε και ζωντανά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του “For Katerina”.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα