ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ

Γράψτε το δικό σας τραγούδι αγάπης και ανοίξτε έναν μουσικό διάλογο

Γράψτε το δικό σας τραγούδι αγάπης και ανοίξτε έναν μουσικό διάλογο

Η Στέγη του ιδρύματος Ωνάση και το μουσικό φεστιβάλ, Big Bang, καλούν όλα τα παιδιά 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης.

Ποιος είναι ο ήχος της αγάπης; Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ μικρών και μεγάλων, Big Bang, καλούν όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης στο σπίτι και να γίνουν μέρος της εικονικής εγκατάστασης “Love Song”.

Μπορεί το έκτο φεστιβάλ μουσικής για όλη την οικογένεια να μην πραγματοποιήθηκε φέτος, όμως η Στέγη συνεχίζει να τροφοδοτεί τον μουσικό διάλογο που ξεκίνησε με το φεστιβάλ Big Bang, επιδιώκοντας να μοιραστεί μαζί σας μουσικές εμπειρίες που μεταμορφώνουν το σπίτι σε έναν λαβύρινθο αγάπης με έναν ηχητικό παιχνιδιάρικο τρόπο.

ADVERTISING

Έως τις 12 Ιουνίου παιδιά από 6 ετών μπορούν να υποβάλουν με τη βοήθεια των γονιών τους τα δικά τους τραγούδια. Τα τραγούδια αγάπης μπορούν να αφορούν το αγαπημένο μέρος, χρώμα, ζώο, φαγητό, δραστηριότητα, ήρωα, πρόσωπο, ή απλά να βασίζονται στον αγαπημένο ήχο του παιδιού. Εάν το παιδί παίζει κάποιο μουσικό όργανο θα μπορούσε να συνοδεύσει με αυτό το τραγούδι αγάπης του. Πιθανότατα τα παιδιά θα έχουν πολλές ιδέες, αλλά ας προσπαθήσουν να διατηρήσουν το τραγούδι αγάπης τους σύντομο (ακόμα και 20 δευτερόλεπτα αρκούν).

Το τραγούδι μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχείο ήχου (audio) σε τηλέφωνο ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως π.χ. με την εφαρμογή Recorder για κινητά Android.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του μικρού μουσικού είναι να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα και να ανεβάσετε το τραγούδι που θα έχετε ηχογραφήσει ήδη βάσει των προηγουμένων οδηγιών ή να το ηχογραφήσετε μέσω της φόρμας που θα βρείτε εκεί, κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής «Ηχογράφηση/Record»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ίδρυμα Ωνάση
SHARE: