Το παιχνίδι της Olive με τη Mabel θα σου φτιάξει τη μέρα

Το παιχνίδι της Olive με τη Mabel θα σου φτιάξει τη μέρα
Η Olive και η Mabel πρωταγωνίστριες της πανδημίας Twitter @MrAndrewCotter

Είναι κοινή η παραδοχή πως τα κατοικίδια κέρδισαν ακόμα περισσότερη προσοχή την περίοδο της πανδημίας, ως "διαβατήριο εξόδου", αλλά και ως πολύ καλή παρέα στο σπίτι. Τρανό παράδειγμα η Olive και η Mabel

Αν μπορεί να υπάρξει μια κοινή παγκοσμίως παραδοχή για τους ευνοημένους του κορονοϊού, τότε όλοι θα συμφωνήσουν πως πρόκειται για τα κατοικίδια. Με τους ιδιοκτήτες τους συνέχεια σπίτι, με άπλετο χρόνο για παιχνίδι αλλά και πάρα πολλές βόλτες.

Η Olive και η Mabel πρωταγωνίστριες της πανδημίας Twitter @MrAndrewCotter

Ένα παράδειγμα που έγινε γρήγορα viral (δεν ήθελε και πολύ, άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν τα βίντεο με σκυλιά;!) ήταν η Mabel και η Olive, τα δύο λαμπραντόρ του σπορτκάστερ του BBC, Andrew Cotter. “Μπαίνουμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Olive να υπερτερεί – αλλά εδώ θα κριθεί η δύναμη της Mabel. Δεν παρατά τον αγώνα, συνεχίζει με ένταση”, σχολιάζει με χιούμορ ο Andrew καθώς οι δυό τους ανταγωνίζονται για την κατοχή ενός κοκάλου από καουτσούκ. “Με πίστη και καλή θέληση η Mabel άρπαξε την ευκαιρία, κερδίζοντας τον τίτλο του πολύ καλού σκυλιού”.

Το βίντεο αναρτήθηκε την Πέμπτη και ήδη μετρά πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές, καθώς όπως φαίνεται αποτελεί για πολλούς ένα ευχάριστο διάλειμμα εν μέσω πανδημίας. Το “πρωτάθλημα” έληξε με τον Andrew να έχει μεταδώσει ορισμένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια τη σεζόν, μετατρέποντας την Olive και την Mable σε πρωταγωνίστριες της πανδημίας.

 

 
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα