PETS

Lady Gaga

Lady Gaga: Άφησαν "κατά λάθος" ελεύθερο έναν εκ των συλληφθέντων για την απαγωγή των μπουλντόγκ της

Ένας εκ των πέντε συλληφθέντων, ύποπτοι για την απαγωγή των μπουλντόγκ της Lady Gaga, αφέθηκε "κατά λάθος" ελεύθερος. Συνελήφθη εκ νέου, πέντε μήνες μετά την αποφυλάκισή του.

Περιστέρι

Περιστέρι που εξαφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο βρέθηκε στην Αλαμπάμα - Κατάφερε να επιστρέψει σπίτι του

Χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι του βρέθηκε περιστέρι που χάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το εντόπισαν στην Αλαμπάμα και επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του.

Ζώα συντροφιάς

Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς συγκροτεί ο Μητσοτάκης

Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς θα παρακοολουθεί και θα εφαρμόζει το κανονιστικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε με τον ν. 4830/2021. Επικεφαλής η Μαριάνθη Δημοπούλου.

Γιατί η γάτα σου σε ξυπνάει τόσο νωρίς και τι μπορείς να κάνεις γι αυτό

Γιατί η γάτα σου σε ξυπνάει τόσο νωρίς και τι μπορείς να κάνεις γι αυτό

Οι τρεις λόγοι για τους οποίους η γάτα νιαουρίζει επίμονα στο μαξιλάρι ακόμα και πριν το ρολόι δείξει 6 το πρωί. Τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξει συμπεριφορά και να κοιμάσαι λίγο παραπάνω.

Γυναίκα τρέχει με το σκύλο της στην Αθήνα.

Τι κάνουμε αν ο σκύλος μας φάει φόλα;

Στην πανδημία κατεγράφη έκρηξη υιοθεσιών κατοικιδίων σε όλον τον κόσμο. Τώρα που απέκτησες σκύλο ή γάτα, διάβασε τι είναι χρήσιμο να κάνεις κάθε χρόνο, για την ασφάλεια του ζώου.

Oι γάτες χαρτογραφούν στο μυαλό τους την τοποθεσία του ιδιοκτήτη τους, με τον οποίον έχουν ιδιαίτερο δεσμό -αφού τις ταΐζει.

Όπου και αν είστε, δεν μπορείτε να κρυφτείτε από τη γάτα σας

Μελέτη που έκαναν Ιάπωνες επιστήμονες, ενημερώνει πως οι γάτες διατηρούν νοητική αναπαράσταση των ιδιοκτητών τους. Δηλαδή, έχουν πάντα εικόνα στο μυαλό τους το πού είναι ο ιδιοκτήτης τους, ακόμα και όταν δεν τον βλέπουν.

O Πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Moon Jae-in, την ημέρα που έσωσε τον Tory από το σφάξιμο και τον υιοθέτησε.

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας κρίνει πως ήλθε η ώρα να απαγορευτεί η κατανάλωση σκύλων

O Πρόεδρος της Νοτίας Κορέας, Moon Jae-in αποκάλυψε την πρόθεση του να βελτιώσει το σύστημα φροντίδας των εγκαταλελειμμένων ζώων και τη σκέψη πως μάλλον έχει έλθει η ώρα να απαγορευτεί δια νόμου η κατανάλωση κρέατος σκύλου και γάτας.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει πως ο χειριστής του Κ9 το άφησε να δαγκώνει τον ύποπτο στο Μιζούρι, για 30 δευτερόλεπτα.

Αστυνομικοί άφησαν σκύλο να δαγκώνει μαύρο άνδρα για 30 δευτερόλεπτα

Αστυνομικοί σε πόλη του Μιζούρι επιστράτευσαν Κ9 για να συλλάβει μαύρο άνδρας, ο οποίος ήταν ύποπτος για παραβίαση επιχείρησης. Το βίντεο που 'τράβηξε' περίοικος δεν επιβεβαιώνει όσα ισχυρίστηκαν οι αρχές.

Το πρώτο σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου της Αθήνας

Έτοιμο το πρώτο σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του δήμου της Αθήνας

Στον Βοτανικό θα λειτουργήσει σύντομα το πρώτο σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων του δήμου Αθηναίων, όπου έχει ήδη διαμορφωθεί ένας λειτουργικός χώρος προσωρινής φιλοξενίας, χωρητικότητας 90 θέσεων.

Περίπου 20.000 κ.μ άμμου πρέπει να απομακρυνθούν.

Διώρυγα του Σουέζ: 200.000 ζώα ενδέχεται να πεθάνουν λόγω του "μποτιλιαρίσματος" που προκάλεσε το Ever Given

"Μία άνευ προηγουμένου θαλάσσια τραγωδία στην οποία θα εμπλέκονται ζωντανά ζώα, μπορεί να είναι αναπόφευκτη", δήλωσε ο Gabrile Paun, διευθυντής της ΜΚΟ Animals International.

Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία "σερβίρουν" φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Μεζέ νυχτερίδας, κάμπια γιαχνί και πτερύγιο καρχαρία "σερβίρουν" φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ο ακριβότερος καφές του κόσμου (Kopi Luwak) παράγεται στην Ινδονησία από τα περιττώματα ενός μικρού θηλαστικού. Την ίδια ώρα, το πιο περιζήτητο βρώσιμο έντομο της Υποσαχάριας Αφρικής είναι οι κάμπιες mopane.