ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορονοϊός: Μίνι πλαστικές μάσκες σε νεογέννητα μωρά!

Κορονοϊός: Μίνι πλαστικές μάσκες σε νεογέννητα μωρά!

Νοσοκομείο στην Ταϊλάνδη παίρνει έξτρα προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό, δίνοντας σε όλα τα νεογέννητα μωρά μίνι ασπίδες προσώπου (VIDEO).

O κορονοϊός δεν χαρίζεται σε κανένα όλο αυτό το διάστημα της καταστροφικής του δράσης και μεγαλύτερη απόδειξη από τα περισσότερα από 95.000 θύματα που έχει αφήσει μέχρι στιγμής στο διάβα του δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Η ανθρωπότητα κάνει τεράστιο αγώνα μέσω συντονισμένων προσπαθειών των κυβερνήσεων για να αντιμετωπίσει και εν τέλει να νικήσει όσο το δυνατόν συντομότερα αυτό τον πολύ επικίνδυνο και ύπουλο εχθρό και κάποιες από τις τεχνικές που σκαρφίζεται για να το κάνει αυτό είναι άξιες αναφοράς και θαυμασμού.

ADVERTISING

Όπως για παράδειγμα το έξτρα προληπτικό μέτρο που παίρνει νοσοκομείο στην Ταϊλάνδη για να προστατέψει τα μωρά από την μανία του COVID-19, καθώς παρέχει σε όλα τα νεογέννητα μωρά από μία μίνι μάσκα προσώπου.

Πρόκειται για το νοσοκομείο "Praram 9" που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, με ένα video που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο να δείχνει νοσοκόμες να τοποθετούν στα μωρά τις ιατρικές μίνι μάσκες που είναι φτιαγμένες από πλαστικό.

Σημειώνεται πως το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 2 νέοι θάνατοι και 54 νέα κρούσματα στην Ταϊλάνδη, φέρνοντας έτσι το συνολικό αριθμό θανάτων σε 32 και των ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό σε 2.423.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE: