Λας Βέγκας: Σχολείο έκανε drive-thru αποφοίτηση σε πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού

Λας Βέγκας: Σχολείο έκανε drive-thru αποφοίτηση σε πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού
Drive-thru αποφοίτηση AP Photo/John Locher

Το ιδιωτικό σχολείο "Faith Lutheran" του Λας Βέγκας έκανε drive-thru αποφοίτηση στην πίστα "Motor Speedway". Οι απόφοιτοι έπαιρναν καρό σημαία και πτυχίο μαζί. Αποφοιτήσεις σε στάδια, σινεμά και χιονοδρομικά.

Η στιγμή της αποφοίτησης, ο τήβεννος και η παραλαβή του πτυχίου αποτελούν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν σπουδαίες αναμνήσεις στη ζωή και τη σταδιοδρομία κάθε ανθρώπου.

Το σχολείο “Faith Luthera” φαίνεται πως όλα αυτά τα έλαβε σοβαρά υπόψη στην απόφασή του για τον τρόπο της αποφοίτησης των μαθητών του, θέλοντας να διατηρήσει τον προσωπικό της χαρακτήρα και να δώσει στους απόφοιτους την τελετή που τους αξίζει, χωρίς να αλλοιωθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Έτσι, χρησιμοποίησε την ευρηματικότητά της, μαζί και την πίστα αγώνων NASCAR “Motor Speedway” του Λας Βέγκας κάνοντας drive-thru αποφοίτηση!

Οι απόφοιτοι προσέρχονταν με τα αυτοκίνητά τους, συνοδευόμενοι από τις οικογένειές τους, έφταναν στην πίστα τερματισμού και κυματίζοντας μία καρό σημαία, έπαιρναν τα πτυχία τους! Η ομιλία τους γινόταν δια μικροφώνου, ενώ τα κορναρίσματα έδιναν και έπαιρναν!

Δείτε το video:

Η ευρηματικότητα σε όλο της το μεγαλείο

Ανάλογες τέτοιες ευρηματικές τελετές πραγματοποιήθηκαν και σε άλλα σχολεία σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ. Σχολείο του North Conway έκανε την αποφοίτηση σε χιονοδρομικό κέντρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους απόφοιτους να φτάνουν στο βουνό μέσω τελεφερίκ για να παραλάβουν το πτυχίο τους! Σε σχολείο του Μισισίπή, η αποφοίτηση έγινε σε κινηματογράφο, ενώ στο Ντάλας χρησιμοποιήθηκε ένα στάδιο, με τους φοιτητές να περπατούν γύρω από τον στίβο και να παίρνουν τα διπλώματά τους από μέλη της οικογένειάς τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα