Μένουμε Σπίτι: Online προβολή της επετειακής συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Μένουμε Σπίτι: Online προβολή της επετειακής συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Την Κυριακή 12/04 το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει διαδικτυακά σε live streaming την επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Youtube.

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και της καραντίνας στην οποία όλοι οι πολίτες έχουν τεθεί, βρήκαν τρόπους να κάνουν την αυτοαπομόνωση πιο ευχάριστη και τις ώρες που περνάμε στο σπίτι πιο ενδιαφέρουσες.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες για online θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και συναυλίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν προς το κοινό, έρχεται να προστεθεί μία ακόμη, από έναν καλλιτέχνη – ορόσημο της ελληνικής μουσικής, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Στην επίσημη σελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Facebook, ανακοινώθηκε πως την Κυριακή 12/04 στις 21:00 θα προβληθεί για πρώτη φορά διαδικτυακά η επετειακή συναυλία για τα 40 χρόνια του καλλιτέχνη, μέσω live streaming στον επίσημο λογαριασμό του στο Youtube.

Μάλιστα, στην εν λόγω ανακοίνωση τονίζεται πως πριν από την συναυλία θα προβληθεί μισάωρο πρωτοπαρουσιαζόμενο αρχειακό υλικό, ενώ΄υπογραμμίζεται πως το υλικό της προβολής δεν θα είναι διαθέσιμο μετά τη μετάδοση του.

Μένουμε σπίτι και συντονιζόμαστε την Κυριακή στις 21:00 απευθείας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8ldzUgR34cQ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version