Μετεωρολόγος προβλέπει τον καιρό αγκαλιά με τη γάτα του

Μετεωρολόγος προβλέπει τον καιρό αγκαλιά με τη γάτα του
Μετεωρολόγος με τη γάτα του

Το "social distancing" δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις και κάπως έτσι ένας μετεωρολόγος στην Ιντινάνα δίνει τις προβλέψεις του καιρού, αγκαλιά με τη -viral πλέον- γάτα του.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετά video με guest εμφανίσεις συγγενών και φίλων των δημοσιογράφων που, αυτή την περίοδο, είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται από το σπίτι, το οποίο και έχουν μετατρέψει σε στούντιο.

Στην περίπτωση του μετεωρολόγου Τζεφ Λάιονς πάλι, η guest εμφάνιση έγινε από τη γάτα του, αφού ο ίδιος μπορούσε να προβλέψει τον καιρό αλλά όχι και τη δική της ξαφνική απόφαση να μπει στο πλάνο.

Έκτοτε βέβαια, η γάτα του μετεωρολόγου που εργάζεται στο κανάλι “14 First Alert” της Ιντιάνα. έχει γίνει viral, ενώ γνωστό έχει γίνει και το όνομά της στο ευρύ κοινό που ζητά (επι)τακτικά την Μπέτυ να εμφανιστεί στις live προβλέψεις του καιρού κάθε φορά που ο Λάιονς εμφανίζεται on cam.

Συχνά-πυκνά, η Μπέτυ κάνει cameo εμφανίσεις, με τον μετεωρολόγο να συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του, κρατώντας τη γάτα του αγκαλιά, ή απλά κρατώντας αποστάσεις, όπως θα έκαναν αν ήταν συμπαρουσιαστές και όπως επιτάσσουν οι καιροί. Στην περίπτωση του Λάιονς και της γάτας του βέβαια, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό. Τουλάχιστον για την ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα