ΓΑΛΛΙΑ

Ο Σηκουάνας μεταμορφώνεται σε πλωτό θερινό σινεμά

Ο Σηκουάνας μεταμορφώνεται σε πλωτό θερινό σινεμά

Κάτοικοι και επισκέπτες του Παρισιού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο κινηματογραφικές παραγωγές, από ... ένα πλωτό σινεμά που θα στηθεί στον Σηκουάνα.

Ένα πλωτό σινεμά, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Παρισιού θα μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις, θα στηθεί κατά μήκους του ποταμού Σηκουάνα, στο πάρκο La Vilette.

Το "Cinéma sur l’Eau" ή διαφορετικά "Σινεμά στο νερό" θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου στα πλαίσια του "Paris Plages", ενός προγράμματος που δημιουργεί "προσωρινές παραλίες" στη γαλλική πρωτεύουσα.

Προσωρινές παραλίες στον Σηκουάνα (φωτογραφία από τον Αύγουστο του 2019)
Προσωρινές παραλίες στον Σηκουάνα (φωτογραφία από τον Αύγουστο του 2019) SHUTTERSTOCK

Σύμφωνα με τη New York Post, οι λάτρεις του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο δωρεάν προβολές, από την άνεση 38 διαφορετικών... βαρκών, κάθε μια από τις οποίες θα μπορεί να φιλοξενεί από 2 έως και 6 άτομα.

Για να ολοκληρωθεί το εγχείρημα, ακόμα 150 άνθρωποι - με σειρά προτεραιότητας - θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες από καθίσματα και ξαπλώστρες, που θα τοποθετηθούν στις όχθες του ποταμού.

Συγκεκριμένα αναμένεται να προβληθούν το "A Corona Story", μια ταινία μικρού μήκους για την πανδημία και το "Le Grand Bain" μια γαλλική κομεντί του 2018, με πρωταγωνιστές μια παρέα αντρών που ξεκινούν μαθήματα συγχρονισμένης κολύμβησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία, Σινεμά
SHARE: