ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ

Οι BTS δώρισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο κίνημα Black Lives Matter

Οι σούπερ σταρ της K-pop BTS
Οι σούπερ σταρ της K-pop BTS AP

Στο πλευρό των διαδηλωτών που διαμαρτύρονται κατά της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ, τάχθηκε το δημοφιλές νοτιοκορεατικό μουσικό συγκρότημα BTS, προσφέροντας ένα εκατομμύριο δολάρια στο κίνημα Black Lives Matter.

Το δημοφιλές, στη χώρα του, νοτιοκορεατικό μουσικό συγκρότημα BTS (γνωστό και ως Bangtan Boys) δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια στο κίνημα Black Lives Matter (Οι Ζωές των Μαύρων Μετράνε) ως υποστήριξη των αμερικανικών διαδηλώσεων κατά της αστυνομικής βίας, όπως δήλωσε σήμερα στο Reuters η δισκογραφική εταιρεία του, Big Hit Entertainment.

Την Πέμπτη, το επταμελές αντρικό νοτιοκορεατικό μουσικό συγκρότημα έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι αντιτίθεται στον ρατσισμό και στην βία με hashtag BlackLivesMatter.

"Είμαστε κατά των φυλετικών διακρίσεων. Καταδικάζουμε τη βία. Εσείς, εγώ και εμείς όλοι έχουμε το δικαίωμα να μας σέβονται. Θα είμαστε ενωμένοι", έγραψαν.

Το hashtag έγινε viral μεταξύ των θαυμαστών του συγκροτήματος και έγινε η αφορμή να ξεκινήσει ένα κύμα δωρεών με ένα νέο hashtag, MatchAMillion.

Το συγκρότημα ανέστειλε την παγκόσμια περιοδεία του τον Απρίλιο εξαιτίας των φόβων από την εξάπλωση του κορονοϊόύ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τζορτζ Φλόιντ, ΗΠΑ, Μουσική
SHARE: