Οκτάχρονο αγόρι έσωσε το αδερφάκι του από πνιγμό – “Το είχα δει από τον Τζον Σίνα”

Οκτάχρονο αγόρι έσωσε το αδερφάκι του από πνιγμό – “Το είχα δει από τον Τζον Σίνα”
Ο Τζάκσον Ντέμπσι και η 20 μηνών αδερφή του Youtube

Ο 8χρονος Τζάκσον Ντέμπσι έσωσε την 20 μηνών αδερφή του ενώ πνιγόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου χάρη σε μία κίνηση του Τζον Σίνα, από τον οποίο έλαβε και ένα ξεχωριστό βίντεο με επαίνους.

Μοιάζει οξύμωρο να έχεις τον Τζον Σίνα ως “πλοηγό” σε τέτοιους είδους στιγμές κρίσης. Είναι, όμως, αληθινό. Πώς; Ο σταρ του WWE έγινε παράδειγμα προς μίμηση για ένα 8χρονο παιδί στις ΗΠΑ, όχι όμως μέσα από το wrestling, αλλά από μία σκηνή του “Substitutes” του Nickelodeon, στην οποία εμφανίζεται με μία κίνηση που αποδείχτηκε σωτήρια για τη ζωή ενός κοριτσιού που δεν είχε καν κλείσει τα δύο του χρόνια.

Το 20 μηνών κοριτσάκι, βέβαια, τον πραγματικό ήρωα τον είχε δίπλα της και δεν ήταν ο Τζον Σίνα, αλλά ο μεγαλύτερος αδερφός της. Εντάξει, όχι και πολύ μεγαλύτερος. Ο Τζάκσον Ντέμπσι, ηλικίας 8 ετών, της έσωσε από πνιγμό την ώρα που οι δυο τους βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, το οποίο, ο μπαμπάς τους οδηγούσε αμέριμνος πριν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Τζάκσον, όταν κατάλαβε ότι η αδερφή του πνίγεται (από ένα chicken nugget), δεν έχασε την ψυχραιμία του. Ζήτησε από τον μπαμπά του να κάνει στην άκρη και, χάρη σε μία τεχνική που είχε δει από τον Σίνα στο εν λόγω show, κατάφερε να τη σώσει.

Μάλιστα, έλαβε και τα συγχαρητήρια μέσα από ένα βίντεο που του έστειλε ο ίδιος ο Σίνα, ο οποίος επαίνεσε το αγόρι για την ψυχραιμία που επέδειξε: “Η ιστορία σου άγγιξε την καρδιά μου. Σε μία στιγμή κρίσης, ήσουν αρκετά γενναίος για να δράσεις. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις, το πιο δύσκολο πράγμα είναι να κάνουμε κάτι. Εσύ έκανες, ότι καλύτερο μπορούσες και έσωσες τη ζωή της αδερφή σου. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις έμπνευση”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα