Πατέρας ύψωσε σημαία κατά του παιδικού καρκίνου στον Όλυμπο για τον γιο του

Πατέρας ύψωσε σημαία κατά του παιδικού καρκίνου στον Όλυμπο για τον γιο του
STAR

Μέχρι τον Όλυμπο έφτασε αυτός ο μαχητής μπαμπάς για να υψώσει την σημαία κατά του παιδικού καρκίνου αλλά και μία φωτογραφία του 2χρονου γιου του που παλεύει με την ασθένεια, στέλνοντας το δικό του συγκινητικό μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο πατέρας του μικρού Άγγελου παρέα με τον φίλο του Γιώργο Μάνικα έφτασαν μέχρι την κορυφή του Ολύμπου για να υψώσουν σημαία κατά του παιδικού καρκίνου αλλά και μια φωτογραφία του 2χρονου Άγγελου που από λίγων μηνών δίνει την δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Οι μαχητές γονείς του γενναίου μικρού, μέσα από εκπομπή του STAR, συγκινούν και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και δύναμης σε όλους όσους παλεύουν για να κερδίζουν την ζωή τους καθημερινά αλλά και σε όσους γονείς πολεμούν μαζί με τα παιδιά τους τα δικά τους “τέρατα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα