Θεσσαλονίκη: Αρχιμάγειρες προσέφεραν 50 μερίδες φαγητό στο προσωπικό του “Γεννηματάς”

Θεσσαλονίκη: Αρχιμάγειρες προσέφεραν 50 μερίδες φαγητό στο προσωπικό του “Γεννηματάς”

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος προσέφεραν ένα ολόκληρο μενού στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου "Γεννηματάς" στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε την Τρίτη η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Τα μέλη της προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο μενού προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Γεννηματάς” στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival, η Λέσχη προσέφερε πενήντα μερίδες φαγητό, ως ένδειξη αναγνώρισης και σεβασμού σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στην πανδημία της Covid-19.

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους εργαζόμενους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσφορά τους που είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ήρθαμε να δώσουμε ένα μικρό δώρο για να τους ενισχύσουμε ψυχολογικά, να τους πούμε ένα “ευχαριστώ”. Εμείς είμαστε γιατροί της πείνας, αυτοί είναι γιατροί των ανθρώπων και είπαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο και να κάνουμε αυτή την προσφορά”, σημείωσε η κ. Εμμανουηλίδου Κική, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα