Ηλεία: Ξυλοδαρμοί λόγω παρουσίας ελεγκτών σε λαϊκή αγορά

Ηλεία: Ξυλοδαρμοί λόγω παρουσίας ελεγκτών σε λαϊκή αγορά

Επίθεση σε αυτόν και σε μέλη της οικογένεια του αλλά και ξυλοδαρμό, καταγγέλλει ο πρόεδρος συλλόγου πωλητών λαϊκών αγορών της Ηλείας λόγω της παρουσίας ελεγκτών σε λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας

Επίθεση και ξυλοδαρμό σε αυτόν αλλά και σε μέλη της οικογένειας του, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών του νομού Ηλείας "Ο Άγιος Αθανάσιος", Μιχάλης Ανυφαντής.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα το προηγούμενο Σάββατο σε λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, με αφορμή την παρουσία κλιμακίου ελεγκτών για παράνομο εμπόριο. Ο κ. Ανυφαντής υποστηρίζει ότι οι δράστες επιτέθηκαν σ΄αυτόν και τη σύζυγο του, έδειραν την κόρη και τον γαμπρό του, οι οποίοι πήγαν να τους προφυλάξουν και προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο του. Όλα αυτά λόγω του ότι τον θεώρησαν υπεύθυνο για τους ελέγχους που έγιναν.

"Επικράτησε ένα κλίμα τρομοκρατίας για να φοβίσουν το κλιμάκιο. Έδειραν την κόρη και τον γαμπρό μου που ήρθε να μας προφυλάξει και επιτέθηκαν σε μένα και στη γυναίκα μου. Προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητο μου και φώναζαν ότι εγώ έφερα το κλιμάκιο. Φταίω δηλαδή εγώ που ήρθε ένα κλιμάκιο για να κάνει την δουλειά του, όπως οφείλει σε κάθε λαϊκή αγορά; Φταίω εγώ που υπάρχουν τόσοι και τόσοι παράνομοι μέσα και έξω από το χώρο και δουλεύουν εις βάρος αυτών που έχουν άδειες, που πληρώνουν φόρους, ταμείο, εκδίδουν τιμολόγια κ.λ.π.; Είναι παράνομοι, δεν πληρώνουν τίποτα και θέλουν να επιβληθούν, μας απειλούν και τώρα μας χτυπούν. Η αστυνομία που ήταν; Γιατί δεν υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί; Δηλαδή να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας;" δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Και πρόσθεσε: "Ο πρώτος που φταίει είναι ο δήμαρχος Ήλιδας ο κ. Λυμπέρης και βέβαια το Δημοτικό Συμβούλιο για την αδιαφορία που επιδεικνύουν και δεν κάνουν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για το φαινόμενο του παρεμπορίου. Αντίθετα, δίνουν επανειλημμένες παρατάσεις ότι δήθεν θα κάνουν ρυθμίσεις όσοι οφείλουν και στην ουσία δεν γίνεται απολύτως τίποτα".

Συνεχίζοντας, ο κ. Ανυφαντής αποκάλυψε ότι πριν λίγες μέρες κατέθεσε μήνυση κατά του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας για παράβαση καθήκοντος και γνωστοποίησε ότι πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Αμαλιάδας.

Πληροφορίες από ilialive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προπηλάκισαν και κυνήγησαν ελεγκτές σε λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας

SHARE:

24Media Network