Καιρίδης: Ποτέ δεν υιοθέτησα άποψη για αμετάφραστο Ρεπούμπλικα Μακεντόνια

Καιρίδης: Ποτέ δεν υιοθέτησα άποψη για αμετάφραστο Ρεπούμπλικα Μακεντόνια
Δημήτρης Καιρίδης, καθηγητής πανεπιστημίου

Ο Δημήτρης Καιρίδης διέψευσε ότι υιοθέτησε την άποψη ότι θα ήταν προτιμότερο ένα αμετάφραστο Ρεπούμπλικα Μακεντόνια και έκανε λόγο για "μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ".

Ουδέποτε υιοθέτησα αυτή την άποψη, είναι πλήρης παραποίηση της αλήθειας” είπε στον Νews 24/7 στους 88,6 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης αναφορικά με τη φράση που του αποδίδεται, ότι θα αποδεχόταν αμετάφραστο το Ρεπούμπλικα Μακεντόνια.

Έκανε λόγο για μονταζιέρα από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως αυτό που είπε στην πραγματικότητα ήταν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι τόσο κακή γιατί τους δίνει το έθνος, την ταυτότητα και τη γλώσσα για να πάρει ένα δευτερεύων που είναι το κράτος.

Αναφορικά με το δημοσίευμα της Αυγής ότι διέγραψε την προϋπηρεσία του στο Ίδρυμα Κόκκαλη, είπε ότι μέσα σε 100 λέξεις που έπρεπε να γράψει το βιογραφικό του, έγραψε μόνο τις τρέχουσες ιδιότητές του και ότι όλο το βιογραφικό του βρίσκεται στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis είπε ότι γυρνάει μπούμερανγκ για τον ΣΥΡΙΖΑ. “Την ώρα που συζητάμε όλο αυτό υπάρχουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και δεν ξέρω η έρευνα αυτή που θα φτάσει. Χρειάζεται άπλετο φως και πραγματική δίωξη υπευθύνων, αλίμονο αν στην Ελλάδα υπάρχουν αυτοί που εκμεταλλεύονται καταστάσεις. Όσοι έχουν βάλει το δάχτυλο στο μέλι να τιμωρηθούν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα