Κακοποίησαν και σκότωσαν 86χρονη για να τη ληστέψουν

Κακοποίησαν και σκότωσαν 86χρονη για να τη ληστέψουν
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Το περιστατικό έγινε στα Καμίνια τα ξημερώματα-Η άτυχη ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια περίπου στις 7 το πρωί και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε

Θύμα μίας ακόμη άγριας ληστείας και εισβολής μέσα σε σπίτι, αυτή την φορά στα Καμίνια επί της οδού Θεσσαλονίκης 66 και σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, έπεσε μία 86χρονη γυναίκα.

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα και αφού την έδεσαν, την φίμωσαν και την βασάνισαν, της απέσπασαν ό,τι βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η άτυχη ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί μετά τις 7 το πρωί και κάλεσε σε βοήθεια της κόρη της, που στη συνέχεια κάλεσε τις Αρχές.

Σύντομα στο σπίτι της έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε σε νοσοκομείο, στο οποίο όμως νωρίτερα το μεσημέρι, άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή. Στο πρόσωπο της έφερε ελαφρά τραύματα και αμυχές και εικάζεται ότι ο θάνατός της επήλθε από το στρες που υπέστη.

Στο σπίτι της βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών που διενεργούν έρευνες για το περιστατικό, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα