MasterChef 3: Ο εκνευρισμένος Κοντιζάς και τα “καυτά” δάκρυα του Κουτσόπουλου

MasterChef 3: Ο εκνευρισμένος Κοντιζάς και τα “καυτά” δάκρυα του Κουτσόπουλου

Ο Μοχάμεντ, ο Αλέξανδρος, η Άλκηστις και η Κωνσταντίνα άφησαν το δικό τους στίγμα στις auditions του MasterChef 3. Οι εντάσεις ανάμεσα στους κριτές και τα ιδιαίτερα πιάτα.

Οι auditions του τρίτου κύκλου του MasterChef συνεχίζονται και οι υποψήφιοι που περνούν από το πλατό του γνωστού κι αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής, δίνουν ο καθένας το δικό του στίγμα, ενώ πολλές είναι οι περιπτώσεις υποψηφίων που χάρισαν γέλιο στους κριτές και τους τηλεθεατές ή τους συγκίνησαν ή έκαναν κάτι περίεργο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης υπήρξαν μερικά παρόμοια περιστατικά!

Ο Μοχάμεντ που έφερε “μπαρούτι” στους κριτές

Ο Μοχάμεντ, ένας παίκτης από το Πακιστάν, αποφάσισε να εντυπωσιάσει τους κριτές φτιάχνοντας ένα (πολύ) καυτερό φαγητό. Το πιάτο του έφερε “μπαρούτι” στους κριτές, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να δακρύζει από το καυτερό κοτόπουλο με σάλτσα και παραδοσιακή πίτα.

Παρόλα αυτά, ο Μοχάμεντ πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς το φαγητό που έφτιαξε ήταν νόστιμο.

Ο Αλέξανδρος που προκάλεσε ένταση μεταξύ Κοντιζά και Κουτσόπουλου

Τα κεδροκούκουτσα χάλασαν το πιάτο του Αλέξανδρου και προκάλεσαν διαφωνίες ανάμεσα στους κριτές. Όπως είπε ο ίδιος ο διαγωνιζόμενος, επειδή δεν τα βρήκε φρέσκα, ήταν πολύ μαστιχωτά και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε, αλλά τα έβαλε γιατί το έγραφε η συνταγή, αφήνοντας τον Σωτήρη Κοντιζά άναυδο.

Έπειτα, όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσουν, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Κοντιά και τον Κουτόπουλο, οι οποίοι είχαν τον παρακάτω διάλογο:

Κοντιζάς: Συγγνώμη, ετοιμάζεσαι να του πεις ναι; Για να καταλάβω…
Κουτσόπουλος: Ναι.
Κοντιζάς: Συγγνώμη, εγώ έχω κεδροκούκουτσα ακόμα, έχει μουδιάσει το στόμα μου. Έχω κουκούτσια, δεν έφτασα καν σε εκείνο το σημείο. Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Δεν είναι στο στόμα σας τα κεδροκούκουτσα; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Εν τέλει, ο Αλέξανδρος πέρασε.

Η Κρητικιά Άλκηστις με το κριθαρότο που δεν πέτυχε

Η Άλκηστις μαγείρεψε στους κριτές το παραδοσιακό κριθαρότο της γιαγιάς της, η οποία της είχε μάθει να μαγειρεύει, αλλά οι κριτές τη “μάλωσαν”, λέγοντάς της πως το συγκεκριμένο πιάτο που έφτιαξε, δεν είναι κριθαρότο.

Η Κρητικιά κατάφερε, όμως, να περάσει στην επόμενη φάση να έχει άλλη μια ευκαιρία. Όταν κατάλαβε πως πέρασε, ξέσπασε σε κλάματα και αφιέρωσε την ποδιά στη γιαγιά της.

Η Κωνσταντίνα από την Κύπρο με τον ανάλαφρο… σολομό

Η Κωνσταντίνα από το νησί της Αφροδίτης, μαγείρεψε στην κριτική επιτροπή σολομό με σάλτσα τεριγιάκι (στην οποία πρόσθεσε χαρουπόμελο για να φέρει κάτι από τις κυπριακές γεύσεις) και τα συνόδευσε με ρύζι.

Ενθουσιώδης, χαμογελαστή και με νάζι, η Κωνσταντίνα πέρασε στην επόμενη φάση, φωνάζοντας, μάλιστα, ένα χαρούμενο “Σοβαρά;” στο άκουσμα των “Ναι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα