Στη δημοσιότητα τα στοιχεία επίδοξου βιαστή που χτυπούσε στους Αμπελοκήπους

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία επίδοξου βιαστή που χτυπούσε στους Αμπελοκήπους
Αστυνομικοί διενεργούν έρευνα Eurokinissi

Ο 29χρονος Ελληνοφιλιππινέζος μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί πως αποπειράθηκε να βιάσει τρεις κοπέλες ηλικιών 20-25 ετών που παρακολούθησε στον δρόμο και τους επιτέθηκε στις εισόδους των πολυκατοικιών τους.

Στη δημοσιότητα, δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 29χρονου Έλληνα υπηκόου με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, ο οποίος συνελήφθη στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος νεαρής γυναίκας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σημειώνεται ότι από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί τρεις επιπλέον περιπτώσεις σε βάρος κοριτσιών ηλικιών 20-25 ετών, που ο δράστης παρακολουθούσε στον δρόμο και μόλις έφταναν στις εισόδους των πολυκατοικιών τους, ορμούσε πάνω τους, τις θώπευε και προσπαθούσε να της βιάσει. Μετά από τις φωνές του όμως και την προσπάθειά τους να αμυνθούν εγκατέλειπε την προσπάθειά του και έφευγε τρέχοντας.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του δράστη μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα