Το τερμάτισε ο Πομπέο: Σε αποστολή από το Θεό για το Ισραήλ ο Τραμπ

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο AP

Μπορεί να είναι θέλημα... Θεού η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ για το Ισραήλ και τις σχέσεις με το Ιράν; Μπορεί απάντησε ο Μάικ Πομπέο!

Ακόμα και τον πιο.. θρησκόληπτο εαυτό του ξεπέρασε ο Μάικ Πομπέο μιλώντας για τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Ισραήλ.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αναλάβει από το θεό την αποστολή να σώσει και πάλι τους Εβραίους από τους Ιρανούς, όπως το έκανε, κατά την εβραϊκή παράδοση, η βασίλισσα Εσθήρ και απάντησε ξεκάθαρα.

"Ως Χριστιανός πιστεύω ότι αυτό είναι πιθανό" απάντησε ο πρώην γερουσιαστής του Κάνσας φτάνοντας στο τέρμα το θερμόμετρο του λαϊκισμού.

Πρόσθεσε επίσης, για να πειστούν και οι τελευταίοι που προφανώς δεν είχαν πειστεί με την προηγούμενη ατάκα, ότι "είμαι βέβαιος ότι ο Κύριος έχει δουλειά σ' αυτό το μέρος της Γης".

Ως... θεόσταλτος πάντως, ο Τραμπ έχει σκληρύνει μέχρι εκεί που δεν παίρνει την πολιτική των ΗΠΑ έναντι του Ιράν αποσύροντας τη χώρα του από τη Συμφωνία που είχε υπογραφεί με την Τεχεράνη επί προεδρίας Ομπάμα για τα πυρηνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Τραμπ
SHARE: