ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ

Η Ιωάννα Κούρτοβικ είναι δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα. Για περισσότερες ειδήσεις για την Ιωάννα Κούρτοβικ μείνετε συντοντισμένοι στο news247.gr

Ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος

"Βόμβα" Μενουδάκου για τις ελλείψεις στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος, πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, απάντησε σε ρεπορτάζ του News24/7 για τις ευθύνες της Αρχής στην υπόθεση Κουφοντίνα και αποκάλυψε ότι η ΑΠΔΠΧ λειτουργεί "με ελλιπή συγκρότηση τους τελευταίους 20 μήνες".

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Εν αναμονή του ΣτΕ

Τι περιμένει ο Δημήτρης Κουφοντίνας από τη διοικητική Δικαιοσύνη και ποιος ο ρόλος της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, η οποία εξακολουθεί να κρατά σε εκκρεμότητα την αίτηση του -για 61 ημέρες- απεργού πείνας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Κουφοντίνας: Τι δήλωσε η Κούρτοβικ στη Λαμία αφού δήλωσε αναρμόδια η Εισαγγελέας

Η Ιωάννα Κούρτοβικ αφού κατέθεσε αίτηση στο συμβούλιο πλημμελειοδικών στη Λαμία, εν συνεχεία τόνισε ότι αυτό που επιθυμεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι η εφαρμογή του νόμου.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η Κούρτοβικ θα καταθέσει αίτηση για διακοπή της ποινής του

"Θα ζητήσουμε διακοπή ποινής του Κουφοντίνα", δήλωσε η συνήγορος του απεργού πείνας και δίψας, ενώ κάλεσε την ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής να εφαρμόσει το νόμο.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Κουφοντίνας: Προσφυγή Κούρτοβικ στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Επικαλούμενη το Σωφρονιστικό Κώδικα ζητά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα. Νομικές πηγές υποστηρίζουν πάντως ότι το ζήτημα αυτό αποτελεί αρμοδιότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Κούρτοβικ για Κουφοντίνα: "Μας καλούν να απευθυνθούμε στα δικαστήρια, ενώ γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι δυνατό"

Η Ιωάννα Κούρτοβικ επισημαίνει ότι ο Σοφία Νικολάου εξακολουθεί να ψεύδεται για το ζήτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα και ότι παρουσιάζει μία σφραγίδα για απόφαση.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Το πραγματικό του αίτημα - Πώς φτάσαμε στο αδιέξοδο

Με τη φράση "δεν θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή", ο Δ. Κουφοντίνας συνεχίζει για 53η ημέρα την απεργία πείνας, ενώ για 7η ημέρα δεν ενυδατώνεται. Τι τον οδήγησε να λάβει αυτή την απόφαση.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

ΟΕΝΓΕ για Κουφοντίνα: "Δεν νοείται ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση"

Mε αφορμή την επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, η ΟΕΝΓΕ υπενθυμίζει εκ νέου τη θέση των νοσοκομειακών γιατρών σε όλες ανεξαίρετα τις περιπτώσεις απεργίας πείνας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού με νεα 48ωρη άδεια την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018. Είναι η τρίτη κατά σειρά άδεια που παίρνει. Τον Δημήτρη Κουφοντίνα συνόδευαν ο γιος του Έκτορας και η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Κουφοντίνας: Ανοιχτή επιστολή γιατρών και δικηγόρων στη Σακελλαροπούλου

Γιατροί, νομικοί και καθηγητές πανεπιστημίων υπογράφουν την ανοιχτή επιστολή στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την οποία τής ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.