Και όμως συμβαίνει: Μειώνονται οι τιμές των διοδίων στην Εθνική Κορίνθου-Πατρών

Και όμως συμβαίνει: Μειώνονται οι τιμές των διοδίων στην Εθνική Κορίνθου-Πατρών

Σε ποιους σταθμούς διοδίων της Εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών θα μειωθεί από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το αντίτιμο. Πως διαμορφώνονται οι νέες τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων

Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους οδηγούς ανακοίνωσε η "Ολυμπία Οδός", καθώς γνωστοποίησε ότι προχωράει σε μείωση των τιμών των διοδίων στην Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών.

Πιο αναλυτικά, μετά την πρόσφατη κύρωση από τη Βουλή και την έναρξη ισχύος της τροποποιημένης σύμβασης παραχώρησης της Ολυμπίας οδού, που σηματοδοτεί την επανεκκίνηση και την πλήρη ανάπτυξη των κατασκευαστικών εργασιών, τίθενται σε εφαρμογή νέες μειωμένες τιμές στο προαναφερόμενο τμήμα.

Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (23/12) οι οδηγοί θα καταβάλλουν στους σταθμούς διοδίων του Ζευγολατιού και του Ρίου 20% φθηνότερα διόδια ενώ θα παρέχεται και πρόσθετη έκπτωση 10% ειδικά στους κατόχους του ηλεκτρονικού πομποδέκτη Ολυμπία Pass.

Έτσι λοιπόν, τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα θα πληρώνουν 1,70 ευρώ (από 2,20), τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2μ20 2,50 ευρώ (από 3,10), τα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2μ20 6,30 ευρώ (από 7,90) και τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2μ20 8,90 ευρώ (από 11).

SHARE:

24Media Network