Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας κατά τη διάρκεια δρομολογίου

Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας κατά τη διάρκεια δρομολογίου

Λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος-Ανδρίτσαινα πήρε φωτιά εν κινήσει και καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ κινδύνευσε και παρακείμενη αγροτική έκταση. Σώοι και αβλαβείς οι τρεις επιβαίνοντες και ο οδηγός

Στη μέση έμεινε το μεσημεριανό δρομολόγιο της Τετάρτης (11/09) του ΚΤΕΛ Ηλείας Πύργος-Ανδρίτσαινα, καθώς φωτιά που εκδηλώθηκε στο λεωφορείο ενώ ήταν εν κινήσει, το κατέστρεψε ολοσχερώς ενώ από τις φλόγες κινδύνευσε δασική έκταση.

Το όχημα κινούνταν στην περιοχή της Καλλιθέας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων όταν ο νεαρός οδηγός είδε καπνούς να βγαίνουν από το πλαϊνό τμήμα, από το χώρο του air condition. Αμέσως σταμάτησε και έβγαλε έξω τους τρεις επιβάτες που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο λεωφορείο. Αφού ενημέρωσε την πυροσβεστική, επιχείρησε με τον πυροσβεστήρα που υπήρχε στο όχημα να σβήσει τη φωτιά, η οποία όμως "φούντωσε", καταστρέφοντας το λεωφορείο ενώ επεκτάθηκε και σε παρακείμενη δασική έκταση.

Η πυροσβεστική την έθεσε γρήγορα υπό έλεγχο και το περιστατικό τελείωσε εκεί, με τους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Πληροφορίες από i lialive.gr

SHARE: