ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι την Τετάρτη

ΚΑΙΡΟΣ

Τους 38 βαθμούς θα φτάσει την Τετάρτη η θερμοκρασία. Παραμένουν ισχυροί οι άνεμοι, που θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι Παρασκευή - Αισθητή πτώση το Σαββατοκύριακο

Υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή, ενώ από το Σαββατοκύριακο ανμένεται πτώση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες (φωτό αρχείου)

Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες, διατηρείται το μελτέμι την Τρίτη

Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά με τον υδράργυρο στους 36 με 38 βαθμούς. Διατήρηση μελτεμιού έως 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και αστάθεια από το Σάββατο - Πώς θα κινηθεί τον Ιούλιο

Έως 38 βαθμούς η θερμοκρασία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και έως 33 στα νησιά του Αιγαίου. Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα αστάθειας. Η προοπτική του καιρού μέχρι τα μέσα του μήνα από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας - Ενισχύεται το μελτέμι την Κυριακή

Διατηρείται η θερμοκρασία σε υψηλές για την εποχή τιμές. Το μελτέμι στα 5 με 6 και κατά περιόδους στα 6 με 7 μποφόρ και την Κυριακή τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ, ενισχυόμενο πρόσκαιρα την Κυριακή στα 7 με 8. Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια και η θερμοκρασία έως 38 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη

Καιρός: Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει την Παρασκευή τοπικά ο υδράργυρος

Πάνω απο τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία την Παρασκευή ενώ διατηρείται το μελτέμι 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Παραμένει αυξημένη η θερμοκρασία μέχρι και την Τετάρτη

Λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες. Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο και περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιόλουστος καιρός

Καιρός: Προ των πυλών το δεύτερο κύμα ζεστής

Αυξημένες για την εποχή θερμοκρασίες, με το δεύτερο κύμα ζέστης να βρίσκεται προ των πυλών. Βοριάδες έως και 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα

Καιρός: Δεύτερο κύμα ζέστης από την Κυριακή

Σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά η θερμοκρασία, καθώς από την Κυριακή αναμένεται νέο κύμα ζέστης. Ενισχύονται οι άνεμοι στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή και το Σάββατο

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας μετά τα 40αρια και ενίσχυση των βοριάδων στα 5 με 6 και τοπικά στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Καιρός: Πάνω από τους 40 οι θερμοκρασίες - Υποχώρηση την Παρασκευή

Τους 41 βαθμούς Κελσίου θα "αγγίξει" τοπικά το θερμόμετρο. Πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή και το Σάββατο, πριν το νέο κύμα καύσωνα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καύσωνας

Καιρός: Κορυφώνεται ο καύσωνας την Πέμπτη - Νέο κύμα ζέστης από την Κυριακή

Έως και 40 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη. Σταδιακή μείωση από την Παρασκευή, ενώ έρχεται νέο κύμα ζέστης από την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αυξάνεται η θερμοκρασία

Καιρός: Περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας - Έως και 39 βαθμούς Κελσίου

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να φτάνει και τους 39 βαθμούς. Περιορισμένη αστάθεια και άνεμοι 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπο από το Άργος, εν μέσω καύσωνα

Καιρός: Κορυφώνεται το κύμα καύσωνα - Έως και 41 βαθμοί Κελσίου την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένεται να κορυφωθεί το κύμα καύσωνα στη χώρα, με τη θερμοκρασία τοπικά να φτάνει και τους 41 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας από την Τρίτη - Έως και 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από την Τρίτη, ενώ στα μέσα της εβδομάδος θα φτάσουμε πιθανόν τους 40 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες με ισχυρούς ανέμους

Παραμένουν ισχυροί οι άνεμοι, ιδιαίτερα στο Αιγαίο, ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.