ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Σύννεφα στην Αργολίδα

Καιρός: Φεύγει η σκόνη την Δευτέρα - Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα πάνω από την Αθήνα

Καιρός: Τοπικές βροχές και μεταφορά σκόνης από την Αφρική - Έντονες βροχοπτώσεις τη Δευτέρα

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Ένταση βροχοπτώσεων τη Δευτέρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά στην Αθήνα

Καιρός: Σαββατοκύριακο με βροχές και σκόνη από την Αφρική

Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγα φαινόμενα και μεταφορά σκόνης στα νότια -Ένταση βροχοπτώσεων από Δευτέρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Το Σαββατοκύριακο βροχές και σκόνη από την Αφρική

Καιρός: Το Σαββατοκύριακο βροχές και σκόνη από την Αφρική

Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγα φαινόμενα στα βόρεια το επόμενο διήμερο και περισσότερα το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Βαθμιαία βελτίωση από Παρασκευή - Ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο

Βελτιώνεται ο καιρός από το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά στην Αθήνα

Καιρός: Τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια - Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή , ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι χαμηλή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αφρικανική σκόνη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις και μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια

Τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με βελτίωση από την Παρασκευή.Υποχωρεί η θερμοκρασία από Τετάρτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός: Μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια μέχρι και τη Δευτέρα

Καιρός: Μεγάλες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια μέχρι και τη Δευτέρα

Βροχές κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά στα κεντρικά και νότια. Υποχωρεί η θερμοκρασία από Τετάρτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βελτιωμένος καιρός

Καιρός: Βελτιωμένος σε μεγάλο μέρος της χώρας με άνοδο θερμοκρασίας

Γενικά βελτιωμένος καιρός το επόμενο τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας. Δεν θα λείψουν τα τοπικά φαινόμενα, κυρίως στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.