Αγίου Πνεύματος: Ο καιρός του τριημέρου

Αγίου Πνεύματος: Ο καιρός του τριημέρου
Καιρός Eurokinissi

Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την Κυριακή και τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Γενικά αίθριος, με τοπικές συννεφιές το Σάββατο, αλλά ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας την Κυριακή και τη Δευτέρα θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και βαθμιαία τα νησιά του βορείου Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Γρήγορα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένεςκαταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα