Αίθριος καιρός – Στους 36 βαθμούς Κελσίου “σκαρφαλώνει” ο υδράργυρος

Αίθριος καιρός – Στους 36 βαθμούς Κελσίου “σκαρφαλώνει” ο υδράργυρος
Κόσμος σε παραλία της Γλυφάδας Eurokinissi

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 -6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα 
  • Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 -6 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ
  • Η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει και τους 36 βαθμούς Κελσίου 

Την Τρίτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικιά 4-5 και στα ανοιχτά του Ιονίου 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 34 με 36 και στα νησιά του Αιγαίου τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου 

Στην Αττική αίθριος καιρός 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 21/7/ 1983 είχαμε επτά νεκρούς από ισχυρά μπουρίνια σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Βόλο και το 2005 ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες σε Κοζάνη και Πιερία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα