Φερεντίνος και Καραβάτου έναναν πρεμιέρα στο “Στούντιο 4” – “Ευχαριστούμε τα παιδιά που το άδειασαν”

Διαβάζεται σε 2'
Φερεντίνος και Καραβάτου έναναν πρεμιέρα στο “Στούντιο 4” – “Ευχαριστούμε τα παιδιά που το άδειασαν”
Screenshot

Μια νέα σελίδα ξεκίνησε να γράφεται το μεσημέρι της Δευτέρας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Στούντιο 4”, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο να υποδέχονται το κοινό.

Νέα εποχή ξεκίνησε για το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο να παίρνουν τη σκυτάλη και να υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο παρουσιαστές εμφανίστηκαν στο ανανεωμένο σκηνικό με διάθεση για χιούμορ και καλή διάθεση, δίνοντας από την πρώτη στιγμή το στίγμα της νέας εκπομπής. Η πρεμιέρα ξεκίνησε με ένα χιουμοριστικό γκάλοπ του Χρήστου Φερεντίνου, ενώ στη συνέχεια στην παρέα τους προστέθηκε και ο Γιάννης Κορδώνης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης τους εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Χρήστος Φερεντίνος δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στους ανθρώπους που βρίσκονταν μέχρι σήμερα στο τιμόνι του «Στούντιο 4», τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η Κατερίνα Καραβάτου στάθηκε στη σημασία της νέας τηλεοπτικής τους περιπέτειας μέσα από τη δημόσια τηλεόραση, σημειώνοντας: «Είναι πολύ σημαντικό που αναλαμβάνουμε στη δημοσία τηλεόραση αυτή την εκπομπή. Μια εκπομπή που ήταν τόσο καλή και τόσο πετυχημένη».

Ο Χρήστος Φερεντίνος από πλευράς του πρόσθεσε: «Που παίρνουμε τη σκυτάλη ουσιαστικά. Πέντε χρόνια διέγραψε μια λαμπρή πορεία το Στούντιο 4. Ευχαριστούμε που αδειάσαν το στούντιο τα παιδιά και βάλαμε τα δικά μας. Πήραν και το φοβερό καναπέ τους. Εγώ για τον καναπέ τους ήρθα. Η τελευταία μου τηλεοπτική εμφάνιση καλεσμένος, ήταν εδώ στο Στούντιο 4!»

Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο παρουσιαστές έκαναν και επίσημα την πρώτη τους εμφάνιση ως δίδυμο στο «Στούντιο 4», εγκαινιάζοντας μια νέα σελίδα για την εκπομπή που έχει ήδη διαγράψει σημαντική πορεία στην ΕΡΤ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα