Αλλαγή καιρού: Βροχές από το βράδυ του Σαββάτου

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ MOTIONTEAM

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το Σάββατο έως και την Τρίτη. Αναλυτικά ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες 60 ώρες.

Παρότι από το απόγευμα του Σαββάτου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές η ουσιαστική μεταβολή του καιρού θα γίνει αισθητή από το βράδυ και από τα βόρεια, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους. 

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) και κυρίως από νωρίς το πρωί της Κυριακής (05-07-2020) η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική), από τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Στερεά, η Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ήπειρος και πιθανώς η βόρεια Εύβοια.

Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν.

Δείτε την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες 60 ώρες

Τη Δευτέρα (06-07-2020) θα επηρεαστούν: α. Τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες, β. Η Πελοπόννησος, η Ήπειρος και η Στερεά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Την Τρίτη (07-07-2020) θα επηρεαστεί η Κεντρική Μακεδονία, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, Θοδωρής Κολυδάς
SHARE: