Αστάθεια στο βόρεια το Σάββατο

Αστάθεια στο βόρεια το Σάββατο
Παραλία στην Αττική Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές και κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές μπόρες στα βόρεια πιθανόν ισχυρές στη Μακεδονία – Σχεδόν αίθριος ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές

  • Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 -5 μποφόρ και τοπικά 5 με 6 μποφόρ

  • Η θερμοκρασία τοπικά δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου

 

Το Σάββατο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα έχουμε λόγω αστάθειας τοπικές μπόρες το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και τοπικά βόρειοι στα ανατολικά το πολύ 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 18/7/1913 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα το βράδυ στην Αθήνα. — Το 1995 σημειώθηκαν 41°C στα Χανιά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα