Διατηρείται ο ζεστός καιρός με περιορισμένη αστάθεια

Διατηρείται ο ζεστός καιρός με περιορισμένη αστάθεια
Εικόνα από την παραλία Ρόδα στη Κέρκυρα Eurokinissi

Με ζέστη και κατά τόπους περιορισμένη αστάθεια θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Διατηρείται σήμερα και τις επόμενες μέρες ο ζεστός καιρός, αν και σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθεί περιορισμένη αστάθεια.

Δευτέρα 10 Ιουνίου

Λίγες νεφώσεις αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν ενώ θα συννεφιάσει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Τρίτη 11 Ιουνίου

Στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις, αυξημένες αρχικά νωρίς το πρωί στην κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα ορεινά της Κρήτης οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 12 Ιουνίου

Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα