Ζεστός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια την Δευτέρα

Ζεστός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια την Δευτέρα
Συννεφιά πάνω από την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη έως 5 μποφόρ

Τη Δευτέρα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική αραιές γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 στα δυτικά έως 5 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 26/10/1980 είχαμε 2 νεκρούς σε Λαμία και Αττική από τις καταρρακτώδεις βροχές. — Το 2009 πλημμύρες επηρέασαν τη Λάρισα και τον Θεσσαλικό κάμπο. Και σημειώθηκαν 132 χιλιοστά βροχής στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version