Γενικά βελτιωμένος καιρός στα δυτικά και βόρεια

Γενικά βελτιωμένος καιρός στα δυτικά και βόρεια
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕ3ΝΤΡΟ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Βροχές αρχικά στα ανατολικά και καταιγίδες στα νότια που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά βελτιωμένος καιρός στα δυτικά και βόρεια – Βροχές αρχικά στα ανατολικά και καταιγίδες στα νότια που βαθμιαία θα εξασθενήσουν
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 7-8 μποφόρ , αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν

Την  Παρασκευή στα δυτικά και τα βόρεια θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός ενώ στα υπόλοιπα θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια καταιγίδες, που στην Κρήτη έως το μεσημέρι και στα Δωδεκάνησα μέχρι το απόγευμα θα είναι τοπικά ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν Ιόνιο Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά 6-7 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και  παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.. Η θερμοκρασία θα έχει  μέγιστη τιμή  στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 17 βαθμούς και στο  Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.    

 

Στην Αττική  τοπικές νεφώσεις – Το πρωί στα ΒΑ τοπικές βροχές    

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6, στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις  

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου..

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα